Fenerbahçe Fenerbahçe'den İngiltere çıkarması! Transfer için sürpriz görüşme

Fenerbahçe'den İngiltere çıkarması! Transfer için sürpriz görüşme

30.12.2023 - 18:35 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de ara transfer döneminde kadrosuna takviyelerde bulunmak isteyen kurmaylar harekete geçti. Sarı-lacivertlilerin bu doğrultuda Premier Lig devinde forma giyen yıldız futbolcu için görüşmelerde bulunduğu öğrenildi.

Fenerbahçeden İngiltere çıkarması Transfer için sürpriz görüşme

İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe'de kurmaylar stoper tandemine takviyede bulunmak için kollarını sıvadı. Sarı-lacivertlilerde Selahattin Baki'nin İngiltere'de tecrübeli savunmacının transferi için görüşmelerde bulunduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği İngiliz stoperin Premier Lig deviyle olan sözleşmesinin sezon sonunda biteceği aktarıldı. Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe'de yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki, geçtiğimiz hafta İngiltere'ye gitti. İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda savunma hattına takviyede bulunmayı hedefleyen sarı-lacivertlilerde Selahattin Baki'nin burada bazı oyuncular için görüşmelerde bulunduğu kaydedildi.

Selahattin Baki'nin görüştüğü isimlerden ön plana çıkan ismin Eric Dier olduğu vurgulandı. 29 yaşındaki savunmacı bu sezon Tottenham'da 3 maça çıktı ve toplam 190 dakika sahada kaldı.

Tottenham'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek Eric Dier'ın güncel piyasa değeri 12 milyon euro. Sporting Lizbon altyapısında futbola başlayan Eric Dier, bir dönem Everton U18 Takımı'nda da kiralık olarak forma giydi. Tottenham, 2014-2015 sezonu başında 5 milyon euro karşılığında Eric Dier'ı kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

29 yaşındaki stoper, İngiltere Milli Takımı'nın formasını 49 maçta terletti. Eric Dier bu karşılaşmalarda 3 kez rakip ağları havalandırdı.