Fenerbahçe Fenerbahçe'den Kenan Yıldız hamlesi! Perde arkası ortaya çıktı

Fenerbahçe'den Kenan Yıldız hamlesi! Perde arkası ortaya çıktı

10.02.2024 - 13:08 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen ve devre arası transferinde önemli takviyeler yapan Fenerbahçe'de Kenan Yıldız gelişmesi yaşandı.

Fenerbahçeden Kenan Yıldız hamlesi Perde arkası ortaya çıktı

Kış transfer dönemine adeta bomba gibi giren Fenerbahçe; Leonardo Bonucci, Rade Krunic ve Çağlar Söyüncü transferlerinin ardından son gün Serdar Dursun'u da renklerine bağladı. Sarı-lacivertliler, eski golcüsünün Fatih Karagümrük'ten sezon sonuna kadar kiraladı. Serdar öncesi Kenan Yıldız ile ilgili gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

SERDAR RESMEN AÇIKLANDI
Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "2023-2024 yapılanmasına devam edilen Futbol A Takımımızda, Serdar Dursun’un sezon sonuna kadar kiralık olarak transferi konusunda kulübü F. Karagümrük ile anlaşmaya varılmıştır. Serdar Dursun’a yeniden hoş geldin diyor, çubuklu formamız ile şampiyonluk diliyoruz" ifadeleri yer aldı. Tecrübeli golcü, dün akşam takımla beraber antrenmana çıktı.

KENAN YILDIZ HAMLESİ
Fenerbahçe'nin, Serdar Dursun'dan önce sürpriz bir hamle yaptığı iddia edildi. Sabah'ta yer alan haberde İsmail Kartal'ın, Serdar'dan önce Kenan Yıldız'ı çok istediği bildirildi. Tadic'in düşen performansını göz önüne alan tecrübeli hocanın, kanatlarda da görev yapan 18 yaşındaki millî golcüyü hücumun her bölgesinde kullanmayı planladığı belirtildi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'Yİ REDDETTİ
Kurulan temaslarda genç futbolcunun Juventus'ta devam etmek istemesi ve kiralık gelmeye sıcak bakmaması sebebiyle transfer gerçekleşmedi. İtalyan devinin, Kenan Yıldız ile sözleşmeyi 2026 yılına kadar uzatacağı da gelen bilgiler arasında. Juventus'un ayrıca Kenan'ın idolü olan Alessandro Del Piero'nun giydiği 10 numarayı millî futbolcuya emanet edeceği İtalyan basını tarafından bildiriliyor.