Fenerbahçe Fenerbahçe'den milli yıldıza transfer kancası! Görüşmeler ilerledi

Fenerbahçe'den milli yıldıza transfer kancası! Görüşmeler ilerledi

09.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandıran kurmayların çarpıcı bir hamlede bulunduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin, A Milli Futbol Takımı'nda oynayan tecrübeli futbolcunun kiralanması konusunda görüşmelerde ilerlediği belirtildi.

Fenerbahçeden milli yıldıza transfer kancası Görüşmeler ilerledi

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertlilerin bu doğrultuda flaş bir hamlede bulunduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı

TRT Spor'un haberine göre; Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü'yü transfer gündemine dahil etti. Sarı-lacivertlilerin, tecrübeli savunmacıyı kiralık olarak renklerine bağlamak istediği belirtildi.

Fenerbahçe'nin Atletico Madrid ile görüşmelerde bulunduğu ve kiralamak için büyük aşama kaydettiği aktarıldı. 27 yaşındaki savunmacı bu sezon La Liga devinde 5 maça çıktı. Çağlar Söyüncü bu müsabakalarda toplam 74 dakika sahada kaldı.

Menemen Belediyespor altyapısında futbola başlayan Çağlar Söyüncü daha sonra Bucaspor altyapısı, Aliağa FK altyapısı, Altınordu, Freiburg ve Leicester City formaları giydi. Milli futbolcu, sezon başında bonservis bedeli olmadan Atletico Madrid'e imza attı.

Fenerbahçeden milli yıldıza transfer kancası Görüşmeler ilerledi

Çağlar Söyüncü'nün Atletico Madrid ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 27 yaşındaki savunmacının güncel piyasa değeri 15 milyon euro. A Milli Futbol Takımı'nda 55 maça çıkan Çağlar Söyüncü, 2 gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

Yazarlar