Fenerbahçe Fenerbahçe'den Napoli'ye bir transfer daha! 25 milyon Euro

Fenerbahçe'den Napoli'ye bir transfer daha! 25 milyon Euro

05.10.2022 - 10:04 | Son Güncellenme:

Sezon başında 18 milyon Euro karşılığında Kim Min Jae'yi Napoli'ye gönderen Fenerbahçe bu kez 25 milyon Euro bedelle bir başka yıldızını İtalyan ekibine göndermeyi planlıyor.

Fenerbahçeden Napoliye bir transfer daha 25 milyon Euro

Süper Lig'de ve Avrupa'da yoluna emin adımlarla devam eden Fenerbahçe'de transfer gündemi de yoğunluğunu koruyor. Sezon başında Kim Min Jae'yi 18 milyon Euro'ya Napoli'ye gönderen sarı-lacivertliler bu kez başka bir yıldızını 25 milyon Euro bedelle Serie A ekibine göndermeye hazırlanıyor. Kısa süre içinde resmi teklifin yapılması ve Ocak ayında transferin gerçekleşmesi bekleniyor. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

JESUS'TAN LARNACA MAÇINDA FLAŞ KADRO KARARI

Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi sonrası gözler Avrupa Ligi'ndeki AEK Larnaca maçına çevrildi. Avrupa Ligi'ndeki başarıyı da çok önemseyen Jorge Jesus şimdiden kadro planlaması üzerinde çalışıyor.

Avrupa Ligi B Grubu'nda ilk 2 maçtan 4 puan toplayan sarı-lacivertli takım yarın akşam evinde AEK Larnaca'yı yenip liderlik yolunda önemli bir adım atmak istiyor. Portekizli teknik adamın grupta favori gösterdiği Rennes ve Dinamo Kiev birbirleriyle oynayacak olmaları da avantaj olarak görülüyor. Bu nedenle Jorge Jesus Kadıköy'deki bu maçı grubun en kritik virajı olarak değerlendiriyor. AEK Larnaca'nın ise 2 maç sonunda 3 puanı bulunuyor.

Fenerbahçeden Napoliye bir transfer daha 25 milyon Euro

Fenerbahçe, Larnaca maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde, Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenman salonda gerçekleştirilen kuvvet ve dayanıklılık çalışmasıyla başladı. Ardından sahaya geçen oyuncular; koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 2 grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. İdman taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli ekipte, Beşiktaş ile oynanan derbi maçta sakatlanan Mert Hakan Yandaş'ın dizinde travma tespit edildi. Tecrübeli futbolcunun tedavisine başlandığı ve AEK Larnaca maçında oynamayacağı öğrenildi. Çalışmalarını özel program dahilinde sürdüren Joshua King ile Luan Peres'in de AEK Larnaca maçında görev alması beklenmiyor.

Fenerbahçeden Napoliye bir transfer daha 25 milyon Euro

ÖZEL 11 HAZIRLAYACAK

Hatta Beşiktaş kadrosuna Zajc, milli takımdan geç döndüğü için dahil edilemedi. Rossi de son anlarda oyuna girdi. Valencia da hem seyahatler hem de maçlarla ciddi efor harcadı. Jorge Jesus'un tüm bu durumlar çerçevesinde AEK Larnaca maçına özel bir ilk 11 hazırlaması bekleniyor.

KADRODA BÜYÜK DEĞİŞİM! 

Fenerbahçe'de kadro büyük değişime uğradı. Jorge Jesus yönetiminde yeni sezona giriş yapan Fenerbahçe'de sezon başında 12 transfer gerçekleştirdi. Sarı-lacivertliler Joao Pedro, Michy Batshuayi, Luan Peres, Lincoln Henrique, Willian Arao, İrfan Can Eğribayat, Emre Mor, Tiago Çukur, Joshua King, Ezgjan Alioski ve Bruma gibi isimleri kadrosuna kattı. Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Tiago Çukur, Dender'e kiralık olarak gönderildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden Napoliye bir transfer daha 25 milyon Euro

Sarı-lacivertlilerde Allahyar, Pelkas ve Ozan Tufan, Hull City'nin yolunu tuttu. Ayrıca Marcel Tisserand, Muhammed Gümüşkaya, Mergim Berisha, Berke Özer, Arda Kurtulan, Steven Caulker, Mesut Özil, Luiz Gustavo, Filip Novak, Max Meyer, Jose Sosa, Samatta, Burak Kapacak ve Serhat Ahmetoğlu takımdan arılan isimler oldu. 

SES GETİREN AYRILIK: KIM MIN JAE

Fenerbahçe'de en ses getiren ayrılık ise Kim Min Jae'nin Napoli'ye transferi oldu. Güney Koreli yıldız 18 milyon Euro bedelle İtalya Serie A ekibinin yolunu tuttu. Kim Min Jae, Napoli'ye transferi sonrası İtalyan ekibinin vazgeçilmezi oldu. İtalya Serie A ve Şampiyonlar Ligi'nde yoluna namağlup devam eden Napoli'de Kim Min Jae savunma lideri oldu.

Fenerbahçeden Napoliye bir transfer daha 25 milyon Euro

DEVLER PEŞİNE TAKILDI

Napoli'de gösterdiği üstün performans sonrası Kim Min Jae, dünya devlerinin radarına takıldı. Güney Koreli savunmacı için Manchester United'ın devreye girebileceği aktarıldı. Daily Mail'de yer alan haberde Manchester United'ın Kim Min Jae için girişimlere başlayacağı fakat Napoli'nin Güney Koreli yıldızı Temmuz 2023'ten önce bırakmak istemediği iddia edildi.

Haberin Devamı

Kim Min Jae'nin Napoli ile yaptığı sözleşmede Temmuz 2023'ten sonra 42 milyon Euro'ya serbest kalma bedeli bulunuyor. Manchester United'ın ise gelecek sezonun sonunda Napoli'ye 50 milyon Euro önereceği ifade edildi.

Fenerbahçeden Napoliye bir transfer daha 25 milyon Euro

Daily Mail'de yer alan haberde Kim Min Jae'nin bu performansına devam etmesi durumunda sadece Manchester United'ın değil birçok Premier Lig kulübünün Güney Koreli yıldıza talip olabileceği aktarıldı.

FENERBAHÇE'DEN NAPOLI'YE BİR TRANSFER DAHA

Son iki sezonda Fenerbahçe forması altında müthiş bir çıkış gösteren Ferdi Kadıoğlu, Çizme yolcusu... Bir süredir milli futbolcuyu yakından takip eden Napoli'nin resmi girişimlere başlama kararı aldığı öğrenildi. Takvim'de yer alan habere göre 2019 yılında Fenerbahçe'den Eljif Elmas'ı, bu sezon başında ise Kim Min Jae'yi transfer eden İtalyan kulübünün önümüzdeki hafta Ferdi için ilk teklifini yapması bekleniyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden Napoliye bir transfer daha 25 milyon Euro

SERBEST KALMA MADDESİ YOK

Napoli'nin Beşiktaş ile geçtiğimiz hafta sonu oynanan derbiye temsilcisini gönderdiği, genç yıldızla ilgili raporun yine çok olumlu olması nedeniyle resmi girişimlere başlama kararı alındığı öğrenildi. Alınan bilgilere göre Napoli ocak ayında ya da sezon sonunda bu transferi bitirmeyi hedefliyor. Fenerbahçe yönetiminin bu sezon başında Ferdi Kadıoğlu ile yaptığı yeni sözleşmede herhangi bir serbest kalma maddesi bulunmuyor. Yönetimin bu nedenle genç yıldızın fiyatını 25 milyon Euro olarak belirlediği ifade ediliyor.

SEVILLA VE AJAX DA İLGİLENİYOR

Jesus'un vazgeçemediği isimlerden biri olan Ferdi Kadıoğlu, Milli Takım'da da Kuntz'un güvendiği futbolcular arasında yer alıyor. 22 yaşındaki futbolcuyla Sevilla ve Ajax'ın da çok yakından ilgilendiği öğrenildi.

Fenerbahçeden Napoliye bir transfer daha 25 milyon Euro

Yazarlar