Fenerbahçe Fenerbahçe'den orta sahaya Sebastian Szymanski takviyesi!

Fenerbahçe'den orta sahaya Sebastian Szymanski takviyesi!

13.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Transferin hızlı takımı Fenerbahçe, kadrosuna Polonya yıldız Sebastian Szymanski’yi de kattı. Orta sahaya önemli bir takviye yapan sarı-lacivertliler, 24 yaşındaki futbolcuyu 9.75 milyon euroya getirip, 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçeden orta sahaya Sebastian Szymanski takviyesi

Fenerbahçe, transfer döneminde arka arkaya hamleler yapmaya devam ediyor. Sarı-lacivertliler, son olarak Rusya’nın Dinamo Moskova takımından Sebastian Szymanski’de mutlu sona ulaştı.

Haberin Devamı

Polonyalı yıldız ile 4 yıllık resmi sözleşme imzalandı. Geçen sezon Hollanda’nın Feyenoord takımında kiralık olarak forma giyen ve unutulmaz bir lig şampiyonluğu yaşayan Szymanski, 40 resmi maçta oynamış, 10 gol atıp 7 asist yaptı. Orta sahada 8 ve 10 numara bölgelerinde oynayabilen Szymanski, aynı zamanda sağ açık ve sol açık olarak da görev yapabiliyor.

2019’dan beri Rusya’nın Dinamo Moskova ekibinde yer alan başarılı orta saha, yeni sezondan itibaren Fenerbahçe formasını giyecek. Sebastian Szymanski sarı-lacivertli takımın bu sezonki 5. transferi oldu. 24 yaşındaki yıldızla beraber Edin Dzeko, Ryan Kent, Umut Nayir ve Alexander Djiku da kadroya katılmıştı.
Syzmanski aynı zamanda bu sezon Fenerbahçe’nin bonservis ödeyerek yaptığı ilk transfer oldu. Sarı-lacivertli kulüp, Dinamo Moskova’ya 9.75 milyon euro ödeneceğini ve bu ödemenin 4 yıl içerisinde taksitlerle yapılacağı duyurdu. Ayrıca FIFA talimatları gereği doğacak dayanışma bedelinin de Fenerbahçe tarafından ödeneceği aktarıldı. 

Haberin Devamı

"ÇOK MUTLUYUM"

Sebastian Szymanski, resmi sözleşmeye imza attıktan sonra duygularını FB TV ile paylaştı. 24 yaşındaki oyuncu; “Fenerbahçe’de olduğum için çok mutluyum. Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim, buranın bir parçası oldum vebunun gururunu yaşıyorum. Bir an önce çalışmalara başlamak istiyorum. Fenerbahçe taraftarı ile stadımızda tanışmak için sabırsızlanıyorum. Onlara şunu söylemek istiyorum: Haydi hep beraber güzel bir sezon yaşayalım” dedi.

Yazarlar