Fenerbahçe Fenerbahçe'den ters köşe transfer hamlesi! Suudi Arabistan'a gittiğine pişman oldu

Fenerbahçe'den ters köşe transfer hamlesi! Suudi Arabistan'a gittiğine pişman oldu

18.11.2023 - 18:35 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de sezon sonunda mutlak şampiyonluk isteyen kurmayların ara transfer dönemi için yıldız futbolcuyu gündemine aldığı öğrenildi. Suudi Arabistan'dan ayrılmak isteyen tecrübeli oyuncunun kiralanması konusunda hamle yapılabileceği aktarıldı.

Fenerbahçeden ters köşe transfer hamlesi Suudi Arabistana gittiğine pişman oldu

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de bu sezon tüm hesaplar şampiyonluk üstünden yapılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerde Avrupa kupalarında başarı ve Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen kurmaylar ara transfer döneminde eksik görülen mevkilere takviye yapma kararı aldı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerde sezon başından bu yana bekleneni veremeyen Joshua King ve Ryan Kent ile yollarını ayırmayı planlayan kurmayların hedefi ortaya çıktı. Takvim'in haberine göre; sarı-lacivertliler, Al Ittihad forması giyen Jota'yı gündemine aldı.

Fenerbahçeden ters köşe transfer hamlesi Suudi Arabistana gittiğine pişman oldu

Suudi Arabistan ekibine imza attıktan sonra yabancı sınırına takılan Jota için Fenerbahçe'nin kiralama hamlesinde bulunabileceği aktarıldı. Jota'nın Al Ittihad'da forma şansı bulamaması nedeniyle ayrılığa sıcak baktığı kaydedildi.

Fenerbahçe kurmaylarının önümüzdeki günlerde Jota'nın menajeri ile buluşacağı vurgulandı. Sarı-lacivertlilerin ilk etapta transferin mali detayları üzerine görüşeceği aktarıldı.

Fenerbahçeden ters köşe transfer hamlesi Suudi Arabistana gittiğine pişman oldu

24 yaşındaki oyuncu bu sezon Al Ittihad formasını 7 maçta giydi. Jota bu karşılaşmalarda 1 gol sevinci yaşadı. Portekizli futbolcunun güncel piyasa değeri 11 milyon euro. Jota'nun Al Ittihad ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek.

Haberin Devamı

Benfica altyapısında yetişen Jota daha sonra Real Valladolid ve Celtic formaları giydi. Al Ittihad, Jota'yı sezon başında 29 milyon euronun üzerinde bonservis bedeliyle kadrosuna kattı.

Yazarlar