Fenerbahçe Fenerbahçe'den transferde ters köşe! Sambacı yıldız gündemde

Fenerbahçe'den transferde ters köşe! Sambacı yıldız gündemde

15.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Geride kalan sezonu Süper Lig'de 2. sırada bitiren Fenerbahçe, gelecek sezon şampiyonluk hasretine son vermek istiyor. İddialı bir kadro kurmayı planlayan sarı-lacivertli ekip, Sambacı yıldız futbolcuyu transfer listesine aldığı öğrenildi.

Fenerbahçeden transferde ters köşe Sambacı yıldız gündemde

Gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Sarı-lacivertli ekibin kurmayları, İtalya temsilcisinde forma giyen yıldız futbolcuyu listesine aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DE AYRILIKLAR YAŞANDI

Fenerbahçe'de sözleşmesi biten oyuncular takımdan ayrıldı. Sarı-lacivertlilerde Dimitris Pelkas, Miha Zajc, Ezgjan Alioski ve Enner Valencia vedalaşılan isimler oldu. Süper Lig devinde İsmail Kartal'ın planları arasında yer almayan genç oyunculardan Ertuğrul Çetin ve Tiago Çukur, kiralık olarak farklı takımların yolunu tuttu.

Augsburg, Mergim Berisha'nın bonservisini 4 milyon euro karşılığında aldı. Portekiz ekibi Braga ise Bruma'nın bonservisi için Fenerbahçe'ye 6 milyon 500 bin euro ödedi.

Fenerbahçeden transferde ters köşe Sambacı yıldız gündemde

Haberin Devamı

ARDA GÜLER, REAL MADRİD'E GİTTİ

Avrupa devlerinin durumunu yakından takip ettiği Arda Güler, Real Madrid'in yolunu tuttu. 18 yaşındaki oyuncu, İspanyol deviyle 6 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe, Arda Güler'in transferinden 20 milyon euroluk bonservis geliri elde etti.

Haberin Devamı

Arda Güler için Real Madrid ile yapılan sözleşmede 10 milyon euroluk bonus maddesinin yer aldığı belirtildi. Öte yandan genç oyuncunun bir sonraki satışından yüzde 20'lik payın Fenerbahçe'ye verileceği kaydedildi.

5 OYUNCU TRANSFER EDİLDİ

Jorge Jesus'un ayrılığı sonrası teknik direktörlük görevi için İsmail Kartal ile anlaşan Fenerbahçe, transfer dönemine hızlı bir başlangıç yaptı. Sarı-lacivertliler, transfer döneminde kadrosunu tam 5 isimle güçlendirdi.

Inter'den ayrılan Edin Dzeko, forvet hattına takviye edildi. Kanat rotasyonuna Rangers'a veda eden Ryan Kent eklendi. Sarı-lacivertliler, forvet pozisyonunu milli golcü Umut Nayir'le güçlendirdi. Stoper tandemine Alexander Djiku'yu ekleyen Fenerbahçe, on numara pozisyonu için Sebastian Szymanski ile anlaşma sağladı.

FELİPE ANDERSON LİSTEYE ALINDI

Haberin Devamı

TNT Sports'ta yer alan habere göre, Fenerbahçe'nin, Lazio forması giyen sağ kanat oyuncusu Felipe Anderson ile ilgilendiği belirtildi.

Fenerbahçeden transferde ters köşe Sambacı yıldız gündemde

BAŞKA TALİPLERİ DE VAR

Brezilyalı futbolcuya ayrıca Al Ittihad, Al Ahli ve Al Shabab gibi takımların da ilgisinin olduğu vurgulandı. 4 takımın, 30 yaşındaki futbolcunun transferi için önümüzdeki günlerde Lazio'nun kapısını resmi teklifle çalmasının beklendiği aktarıldı.

LAZIO YENİ SÖZLEŞME PLANLIYOR

Lazio'nun ise Anderson'un ayrılığı konusunda katı bir tavır sergileyebileceği kaydedildi. İtalyan ekibinin, Anderson ile sözleşme uzatmak istediği öne sürüldü. 2021 yılından bu yana Lazio forması giyen Felipe Anderson'un kulübüyle olan sözleşmesi bir yıl daha devam ediyor. Santos altyapısından yetişen Felipe Anderson, Avrupa kariyerinde Lazio, West Ham United ve Porto gibi takımların formasını giydi.

Felipe Anderson, kariyeri boyunca 427 karşılaşmada forma giydi. Brezilyalı futbolcu söz konusu maçlarda 72 gol atarken, 83 kez de asist performansı sergiledi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden transferde ters köşe Sambacı yıldız gündemde