Dünyadan Futbol Fenerbahçeli Osayi Samuel, milli takımda döktürdü! Müthiş istatistikler

Fenerbahçeli Osayi Samuel, milli takımda döktürdü! Müthiş istatistikler

24.03.2023 - 22:09 | Son Güncellenme:

Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'nde Fenerbahçeli Osayi Samuel'in ülkesi Nijerya, Gine Bissau ile karşı karşı karşıya geldi. Oynanan maçı konuk ekip Gine Bissau 1-0'lık skorla kazandı. Karşılaşmada Nijerya'nın futbolcusu Osayi Samuel, gösterdiği performans ile dikkat çekti.

Fenerbahçeli Osayi Samuel, milli takımda döktürdü Müthiş istatistikler

Afrika Uluslar Kupası Elemeleri A Grubu'nda Nijerya ile Gine Bissau karşı karşıya geldi. Müsabaka Abuja National Statyumu'nda oynandı. Oynanan maçı konuk ekip Gine Bissau 1-0'lık skorla kazandı. Karşılaşmadaki tek gol 29. dakikada Mama Balde'den geldi. Nijerya'da Fenerbahçeli Osayi Samuel, maçta göstermiş olduğu istatistikle dikkat çekti.

Haberin Devamı

Jose Peseiro yönetimindeki Nijerya, Gine Bissau karşısına sahaya şu ilk 11'le çıktı: Uzoho, Osayi Samuel, Sanusi, Akpogume, Chukwueze, Bassey, Ndidi, Lwobi, Lookman, Osimhen, Iheanacho

İLK MAÇINA PORTEKİZ KARŞISINDA ÇIKTI

İngiltere ve Nijerya vatandaşlığı bulunan Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Bright Osayi-Samuel, tercihini Afrika ekibinden yana kullanmıştı. 24 yaşındaki oyuncu, Yeşil-Beyazlı formayla ilk Milli maçına Portekiz ile oynanan hazırlık maçında çıktı.

Fenerbahçeli Osayi Samuel, milli takımda döktürdü Müthiş istatistikler

BU SEZONKİ KARNESİ

Fenerbahçe forması giyen Bright Osayi Samuel, bu sezon sarı-lacivertli forma ile 30 resmi maça çıktı. Nijeryalı futbolcu söz konusu maçlarda gol atamazken, takım arkadaşlarına 1 kez gol pası verdi. Osayi Samuel'in güncel piyasa değeri 7 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

MİLLİ MAÇTA DİKKAT ÇEKTİ

Nijerya - Gine Bissau müsabakasında Bright Osayi Samuel maça ilk 11'de başladı. Karşılaşmada gösterdiği performans ile dikkat çeken Osayi Samuel, 11 kez girdiği ikili mücadeleden 10 kez başarılı çıkarak maçın en fazla mücadele kazanan ismi oldu. Öte yandan Nijeryalı futbolcu 3 kez orta açtı ve 5 kez dripling yaptı. 25 yaşındaki futbolcu 8.6 maç reytingi yaparak müsabakada en iyi ortalamayı yakaladı.

Nijerya'da Fenerbahçeli Osayi Samuel 90 dakika sahada kaldı. Sivassporlu Ahmed Musa ise 87. dakikada oyuna dahil oldu.

Fenerbahçeli Osayi Samuel, milli takımda döktürdü Müthiş istatistikler