Fenerbahçe Fenerbahçeli yıldız için kiralık formülü! 2 talip birden

Fenerbahçeli yıldız için kiralık formülü! 2 talip birden

09.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de 3'te 3 yapan Fenerbahçe milli arada transfer çalışmalarını sürdürüyor. İsmail Kartal'ın planları arasında bulunmayan yıldız isim için Süper Lig'den 2 ekip talip oldu.

Fenerbahçeli yıldız için kiralık formülü 2 talip birden

Hem Avrupa'da hem de Süper Lig'de yoluna yenilgisiz devam eden Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Milli arada son takviyelerini yapmak isteyen sarı-lacivertliler bir yandan ayrılacak isimlere karar veriyor. Kartal'ın planları arasında bulunmayan yıldız isim için Süper Lig'den 2 ekip talip oldu.

Haberin Devamı

EMRE MOR'DAN SEVİNDİREN HABER
Fenerbahçe'nin Zimbru ile oynadığı Avrupa Konferans Ligi maçında sakatlanan Emre Mor, saha çalışmalarına başladı. Öte yandan sakatlığını atlatan Miha Zajc da takıma katıldı. Umut Nayir'in ise birkaç güne antrenmanlara başlaması beklenirken Ferdi Kadıoğlu'nun da bireysel çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

STOPERDE ALTERNATİF OOSTERWOLDE
Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın göreve gelmesiyle birlikte performansını yükselten isimlerden biri de Jayden Oosterwolde oldu. Jorge Jesus döneminde şans bulamayan Hollandalı genç sol bek, Kartal’ın takımın başına geçmesiyle formayı aldı. Peres’in sakatlığı, Emir Ortakaya’nın da kiralık gitmesi nedeniyle stoper bölgesinde sıkıntıya yol açacak. İsmail Kartal bu durumda sol stoper pozisyonunda Oosterwolde’yi kullanmayı planlıyor.

Haberin Devamı

CRESPO 3 KULÜPLE GÖRÜŞTÜ
Fenerbahçe'nin daha önce transfer görüşmeleri yapması için izin verdiği Miguel Crespo, bu yaz transfer döneminde Braga ve Porto ile görüştü; ancak anlaşma sağlayamadı. Crespo son olarak Genoa ile masaya oturdu; ancak beklenen sonuç alınamadı.

Fenerbahçe, sözleşme uzatma görüşmelerine yeniden başladı. Bir yandan da 6 numara arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Crespo'yu UEFA listesine ekledi.

İKİ TALİP, KİRALIK FORMÜLÜ
Fenerbahçe'de şimdi Crespo'yu kiralık gönderme fikrini değerlendiriyor. Portekizli oyuncuya Süper Lig'den iki talip çıktı. Antalyaspor ile Pendikspor, 27 yaşındaki oyuncuyla ilgileniyor.

Sarı-Lacivertililer'in, 6 numara transferini gerçekleştirdiği takdirde oyuncuyu Pendikspor'a kiralayabileceği öğrenildi.

2021-2022 sezon başında Estoril Praia takımından Fenerbahçe’ye transfer olan Miguel Crespo, Fenerbahçe formasıyla 2 sezonda 4 gol attı 5 de asist yaptı.

21 AYRILIK
Arda Güler başta olmak üzere Attila Szalai, Bruma, Diego Rossi, Altay Bayındır, Mergim Berisha, Willian Arao, Enner Valencia, Samatta, Gustavo Henrique, Serdar Dursun ve Eyüp Akcan ile yollarını ayıran Fenerbahçe; Joao Pedro, Emir Ortakaya, Tiago Çukur, Ertuğrul Çetin, Çağtay Kurukalıp, Arda Çağdaş, Yusuf Kocatürk ve Yiğit Efe Demir'i de kiralık göndermişti.

Haberin Devamı

LİDER PROFİLLİ TRANSFERLER
Sarı-lacivertli takımda bu sezon lider futbolcular dikkat çekiyor. Inter’den gelen Edin Dzeko takımın hem kaptanlığını hem de liderliğini üstlendi. Ajax’dan transfer edilen Dusan Tadic takımın oyun lideri oldu. Rodrigo Becao, savunma hattının lideri olarak öne çıktı. Dinamo Zagreb’den uzun uğraşlar sonunda getirilen Dominik Livakovic kısa süre içinde kaleyi teslim alacak. Manchester United’dan transfer edilen Fred orta sahada liderlik özellikleriyle vitrine çıkarken kısa sürede ciddi katkı yaptı.

Yazarlar