Fenerbahçe Fenerbahçeli yıldıza 3 talip! Transfer için Türkiye'den ayrıldı

Fenerbahçeli yıldıza 3 talip! Transfer için Türkiye'den ayrıldı

26.07.2023 - 17:34 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın ilgi gösterdiği Alexander Djiku ve Dusan Tadic'i kadrosuna katan Fenerbahçe'de bir yandan takımdan ayrılacak isimler netleşiyor. Yıldız ismin menajeri transfer görüşmesi için Türkiye'den ayrıldı.

Fenerbahçeli yıldıza 3 talip Transfer için Türkiyeden ayrıldı

Süper Lig’deki 9 yıllık şampiyonluk hasretini noktalamaya kararlı olan Fenerbahçe transfer çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor. Bir yandan kadrodan ayrılacak isimler netleşiyor.

Haberin Devamı

DJIKU'DAN 2026'YA KADAR İMZA

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın uzun süre ilgilendiği Alexander Djiku'yu kadrosuna dahil etti. Sarı-lacivertliler, 28 yaşındaki stoperle 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşme imzaladı. Strasbourg'dan ayrılan Alexander Djiku için herhangi bir bonservis bedeli ödenmedi.

DUSAN TADIC DE F.BAHÇE'DE

Beşiktaş'ın ilgi gösterdiği Dusan Tadic de Fenerbahçe'nin yolunu tuttu. Sırp on numara, sarı-lacivertlilerle 2 yıllık sözleşme imzaladı. Ajax ile sözleşmesini fesheden Dusan Tadic için de herhangi bir bonservis bedeli ödenmedi.

ARAO İLE YOLLAR AYRILIYOR

 Yağzı Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, Arao ile yolları ayırıyor. Oyuncunun temsilcisi transfer görüşmelerinde bulunmak için Brezilya’ya gitti.

Haberin Devamı

Brezilya’daki görüşmelerin ardından Suudi Arabistan seferi yapacak. Arao’yu isteyen üç takım var.

Fenerbahçeli yıldıza 3 talip Transfer için Türkiyeden ayrıldı

SEMİH ŞENTÜRK U19'DA
Fenerbahçe'nin eski milli futbolcusu Semih Şentürk, Sarı-lacivertlilerin U19 Futbol Takımı teknik direktörlüğüne getirildi.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

"Futbol A Takımımızın omurgasını oluşturmak üzere çalışmalarını sürdüren Futbol Akademimizde U19 Takımımızın teknik direktörlük görevine Semih Şentürk getirildi.

Yazarlar