Fenerbahçe Fenerbahçeli yıldıza İtalya kancası! Transfer gelişmesini duyurdular

Fenerbahçeli yıldıza İtalya kancası! Transfer gelişmesini duyurdular

15.06.2023 - 22:01 | Son Güncellenme:

Süper Lig'i 2. sırada bitiren ve son olarak Ziraat Türkiye Kupasını alan Fenerbahçe, gelecek sezon transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Alınan habere göre İtalya Serie A ekibi, sarı-lacivertli takımın yıldız futbolcusuna talip olduğu öğrenildi.

Fenerbahçeli yıldıza İtalya kancası Transfer gelişmesini duyurdular

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesini son haftalara kadar taşıyan, ancak kupayı ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda şampiyonluk sevinci yaşadı. Sezonun sona ermesinin ardından Fenerbahçe gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Takıma katılacak isimler için görüşmeler yapılırken, takımdan ayrılacak isimler için de planlamalar yapılıyor. Sarı-lacivertli ekibin yıldız futbolcusuna Serie A ekibi talip çıktığı öğrenildi.

Haberin Devamı

JESUS VEDA ETTİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Başakşehir maçının ardından düzenlenen basın toplantısında sarı-lacivertlilere veda etti. 68 yaşındaki teknik direktör bu kararını daha önce Başkan Ali Koç'a ilettiğini belirtti.

Fenerbahçeli yıldıza İtalya kancası Transfer gelişmesini duyurdular

VALENCIA, INTERNACİONAL'E TRANSFER OLDU

Brezilya temsilcisi Internacional, Fenerbahçe'den ayrılan Enner Valencia'yı kadrosuna dahil etti. Ekvadorlu forvetin, Internacional'de 13 numaralı formayı giyeceği belirtildi. Enner Valencia'nın sözleşme süresinin 3 yıl olduğu kaydedildi.

SEZONUN İLK TRANSFERİ

Son olarak Türkiye Kupasını müzesine götüren ve Fenerbahçe sezonun ilk transfer bombasını patlattı. Sarı-lacivertli ekip son olarak Rangers forması giyen ve sözleşmesi sona erdikten sonra serbest kalan Ryan Kent'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Haberin Devamı

BRUMA, BRAGA'DA KALDI

Fenerbahçe, Bruma'nın Portekiz ekibi Braga'ya transfer olduğunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Kulüpten yapılan açıklamada da "Oyuncumuz Armindo Tué Na Bangna (Bruma)'nın kalıcı transferi konusunda Portekiz ekibi Braga ile 6,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya varılmıştır. Oyuncuya bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

Fenerbahçeli yıldıza İtalya kancası Transfer gelişmesini duyurdular

İRFAN CAN İLE YOLA DEVAM

Fenerbahçe, İrfan Can Eğribayat'ın satın alma opsiyonunun kullanıldığını ve oyuncuyla 2027'ye kadar sözleşme imzalandığını açıkladı.

Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kulübümüz, geçtiğimiz yıl Göztepe A.Ş'den kiraladığı ve başarılı performansı ile dikkat çeken kalecimiz İrfan Can Eğribayat’ın satın alma opsiyonunu kullanmıştır. 2027 yılına dek sözleşme imzaladığımız oyuncumuza çubuklu formamız altında nice zaferler diliyoruz."

PEDRO'YA SALERNITANA KANCASI

Fenerbahçe'nin sezon başında Cagliari'den yaklaşık 5 milyon euro'ya kadrosuna kattığı Joao Pedro'ya Serie A ekibi talip çıktı.

Calciomercato'nun haberine göre Serie A takımlarından Salernitana, Pedro'yu listesine aldı. Yeni sezonda hücum bölgesine tecrübeli bir oyuncu almak isteyen İtalyan ekibi, golcü futbolcuyu radarına aldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli yıldıza İtalya kancası Transfer gelişmesini duyurdular

SÖZLEŞMESİ 2025'TE SON BULUYOR

Sezon başında Cagliari'den Fenerbahçe'ye transfer olan Brezilya asıllı İtalyan futbolcunun sarı-lacivertli ekip ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fenerbahçe formasıyla yaşadığı sakatlıklar sebebiyle bekleneni veremeyen Pedro, gelecek sezon planlamasında düşünülmediği kayda geçti.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon toplam 28 resmi karşılaşmaya çıkan Joao Pedro, söz konusu maçlarda 5 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Tecrübeli futbolcu bunun yanında da takım arkadaşlarına 1 kez gol pası verdi.

Pedro'nun güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor.

Fenerbahçeli yıldıza İtalya kancası Transfer gelişmesini duyurdular