Fenerbahçe Fenerbahçeli yıldızın vedasını Kraft açıkladı! Yeni adresi İngiltere

Fenerbahçeli yıldızın vedasını Kraft açıkladı! Yeni adresi İngiltere

31.01.2023 - 07:33 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de liderin 4 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe son olarak Kasımpaşa'yı 5-1 mağlup etti. Morallerin tavan yaptığı sarı-lacivertli takımda yıldız ismin ayrılığını kulübün eski antrenörü açıkladı.

Fenerbahçeli yıldızın vedasını Kraft açıkladı Yeni adresi İngiltere

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı 5-1'lik skorla mağlup etti. Morallerin tavan yaptığı sarı-lacivertli takımda transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'nin eski antrenörü Kraft, yıldız ismin vedasını sosyal medyadan duyurdu. İşte transfer gelişmeleri...

Haberin Devamı

12 YIL SONRA İLK
Ligde gol krallığında zirvede yer alan Ekvadorlu futbolcu Valencia, 9. haftada oynanan Fatih Karagümrük maçında da hat-trick yapmıştı.
33 yaşındaki futbolcu, kariyerinde ilk kez bir karşılaşmada 4 gol atma başarısı gösterdi. Valencia, bir Süper Lig maçında Alex de Souza'dan sonra bunu başaran ilk futbolcu oldu. 2010-2011 sezonunun 33. haftasında Ankaragücü ile oynanan müsabakada Brezilyalı oyuncu, 5 gol kaydetmişti.

Fenerbahçeli yıldızın vedasını Kraft açıkladı Yeni adresi İngiltere

BRUMA KİRALANDI
Fenerbahçe’nin 4 milyon 250 bin Euro ödeyerek bonservisini aldığı Bruma Portekiz ekiplerinden Braga takımına kiralık olarak gönderildi. Konuyla ilgili sarı lacivertlilerden resmi açıklama geldi.

OOSTERWOLDE İLK ANTRENMANINA ÇIKTI
Fenerbahçe'nin yeni transferi Jayden Oosterwolde, sarı-lacivertli ekip ile ilk antrenmanına çıktı. İtalyan ekibinde bu sezon 19 maçta forma giyen Oosterwolde, 1571 dakika saha kaldı ve 1 kez gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

OSAYI'YE İNGİLTERE'DEN TEKLİF
Sarı-lacivertli ekipte sergilediği başarılı performans ile dikkatleri üzerine çeken Osayi Samuel’e ise İngiltere’den teklif var. İngiltere Premier Lig ekibi Crystal Palace, Osayi için devreye girmiş durumda. Crystal Palace’ın Fenerbahçe ile anlaşması halinde bu transferin gerçekleşmesi bekleniyor.

Fenerbahçeli yıldızın vedasını Kraft açıkladı Yeni adresi İngiltere

KRAFT'TAN VEDA PAYLAŞIMI
Fenerbahçe'nin eski kaleci antrenörü Tiger Kraft, Osayi Samuel'e yeni kulübünde başarılar diledi.

Fenerbahçeli yıldızın vedasını Kraft açıkladı Yeni adresi İngiltere

EMRE DEMİR İSTANBUL'A GELDİ
Sarı-lacivertliler, Jayden Oosterwolde transferinin ardından Emre Demir'i de kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon Kayserispor'dan Barcelona B takımına transfer olan 19 yaşındaki oyuncu, İspanyol ekibiyle sözleşmesini feshetmişti. Genç orta sahayı taşıyan uçak 17.45 sıralarında İstanbul Havalimanı'na indi.

"TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK TAKIMINA GELDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"
Havalimanına indikten sonra açıklamalarda bulunan Emre Demir, "Çok mutluyum. Çok büyük bir takımdan Türkiye'nin en büyük takımına geldiğim için çok mutluyum. Şu anda çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

Emre Demir'in yarın sağlık kontrollerinden geçtikten sonra kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Haberin Devamı