Fenerbahçe Fenerbahçe'nin cazip hedefi Alman gol makinesi!

Fenerbahçe'nin cazip hedefi Alman gol makinesi!

17.11.2023 - 08:33 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe işini şansa bırakmak istemiyor. Devre arası için düğmeye basan sarı-lacivertliler Alman gol makinesini gündemine aldı.

Fenerbahçenin cazip hedefi Alman gol makinesi

Avrupa'da ve Süper Lig'de bu sezon başarı hedefleyen Fenerbahçe işini şansa bırakmak istemiyor. Devre arası için düğmeye basan sarı-lacivertliler birçok ismi gündemine alırken Alman gol makinesi Fenerbahçe için 'Rüya forvet' konumuna geldi.

Haberin Devamı

STOPERE YERLİ TAKVİYE
Fenerbahçe, yabancı kontenjanının da etkisiyle stopere yerli transfer yapmayı planlıyor. Ancak alternatif çok az. Bragalı Serdar Saatçı’nın kiralanması ilk seçenek. Sarı-Lacivertliler’in bu konudaki niyetini Portekiz ekibine ilettiği ve yanıt beklediği ileri sürüldü.

EMİR SÜRPRİZİ
Kocaelispor’a kiralanan ve burada çok iyi bir performans sergileyen Emir Ortaya’nın geri çağırılması ise diğer seçenek. Sakatlar döndükten sonra savunmada sıkıntısı kalmayacak olan İsmail Kartal’ın bu bölge için fazla ısrarcı olmadığı da kaydedildi.

WENER AYRILIYOR
Timo Werner, EURO 2024 için fazla forma şansı bulamadığı Leipzig’ten ayrılmaya kararlı. Kulübü de bu talebe olumlu yanıt verdi.

ALMAN GOL MAKİNESİ
Kariyeri boyunca üst düzey takımlarda forma giyen, hücum hattının her bölgesinde görev yapabilen Timo Werner, Fenerbahçe için tam anlamıyla ‘rüya forvet’ konumunda. 27 yaşındaki oyuncunun üst düzey yetenekleri dışında EURO 2024 motivasyonu da onu çok cazip bir hedef haline getiriyor.

Haberin Devamı

Werner için Avrupa’dan birçok takımın devreye girme ihtimali son derece yüksek. Ancak Fenerbahçe’nin de Alman yıldız için şartları sonuna kadar zorlaması bekleniyor. Werner'e kariyerinde toplam 96 milyon Euro bonservis ödenmişti.

LIND LİSTEDE
Bu arada gözlemci ekibi de bu bölge için önerilerde bulunuyor. Silkeborg’da çok iyi bir sezon geçiren Alexander Lind bunlardan biri. 15 maçta 10 gol, 2 asistle oynayan 21 yaşındaki Danimarkalı forvetin şartlarının araştırıldığı öğrenildi.

Fenerbahçenin cazip hedefi Alman gol makinesi

ORTA SAHA İÇİN 2 ADAY
İsmail Kartal, sezon başında orta saha için Milanlı Rade Krunic’i çok istiyordu. Ara transfer döneminde Boşnak yıldızın yanına Marsilyalı Pape Gueye de eklendi. Tecrübeli teknik adamın yönetimle yaptığı toplantıda iki oyuncunun da oyun planına tamamen uyduğunu ve hangisinin şartları daha uygunsa onun alınabileceğini söylediği öğrenildi.

Rade Krunic, İtalyan ekibiyle olan sözleşmesini uzatmadı. Milan, orta saha için Boca Juniors’tan Ezequiel Fernandez’i kadrosuna katabilirse, bu kez Krunic’in satışına onay çıkabilir.

Haberin Devamı

Öte yandan Gueye’nin Marsilya ile olan sözleşmesi sezon sonunda biteceği için bonservisi daha uygun olabilir. Senegalli oyuncunun henüz 24 yaşında olması da bir diğer artı. Senegalli oyuncunun henüz 24 yaşında olması da bir diğer artı. Bu ikiliden biri, sezonun ikinci yarısında Fenerbahçe orta sahasında ter dökebilir.

Yazarlar