Trabzonspor Fenerbahçe'nin eski yıldızı Trabzonspor'a! Transferde harekete geçildi

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Trabzonspor'a! Transferde harekete geçildi

07.02.2024 - 07:54 | Son Güncellenme:

Kış transfer döneminde çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, gündemine Fenerbahçe'nin eski yıldızını aldı. İşte detaylar...

Fenerbahçenin eski yıldızı Trabzonspora Transferde harekete geçildi

Fırtına, kış transfer döneminde transfer için kolları sıvadı. Abdullah Avcı'nın ekibi, Fenerbahçe'nin eski yıldızını gündemine alırken İspanyol ekibi Sevilla'da oynayan yıldız oyuncu, Trabzonspor'la görüşmek içi haber yolladı.

Haberin Devamı

YENİDEN GÖRÜŞME TALEP ETTİ

Trabzonspor’un teklif yaptığı fakat olumlu sonuç alamadığı Rafa Mir için sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Valencia’ya transferi son anda gerçekleşmeyen Rafa Mir’in Trabzonspor’a haber göndererek yeniden görüşme talep ettiği öğrenildi.

Trabzonspor oyuncu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapmıştı. Sevilla ile 105 karşılaşmada süre alan 26 yaşındaki santrafor 24 gol 2 asistlik skor katkısı sağladı.

FENERBAHÇE'NİN ESKİ YILDIZI TRABZONSPOR'A

Transferde harekete geçen Trabzonspor’da sol bek takviyesi de gündemde... Bu kapsamda Bordo-Mavililer’in gündemine gelen isim pek de yabancı sayılmaz.

Daha önce de uzun süre gündeme gelen 31 yaşındaki Ezgjan Alioski’nin menajerler tarafından Trabzonspor’a önerildiği ve BordoMavili kulübün bu öneriyi değerlendirdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin eski yıldızı Trabzonspora Transferde harekete geçildi