Fenerbahçe Fenerbahçe'nin forma lansmanında Ali Koç'tan Arda Güler'e sözleşme çağrısı!

Fenerbahçe'nin forma lansmanında Ali Koç'tan Arda Güler'e sözleşme çağrısı!

20.06.2023 - 19:23 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, 2023-2024 sezonu formalarını tanıttı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, lansman sırasında milli yıldız Arda Güler'e kulüpteki geleceği ile ilgili çağrı yaptı.

Fenerbahçe 2023-2024 sezonunda giyeceği formaları tanıttı. Lacivert, çubuklu ve sarı formalardan oluşan yeni sezon formalarını Ferdi Kadıoğlu ve Arda Güler ve Michy Batshuayi giydi. Sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, lansman sırasında takımda geleceği henüz netlik kazanmayan Arda Güler hakkında flaş bir cümle kullandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

PERFORMANSIYLA HAYRAN BIRAKTI

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği altyapısından kadrosuna kattığı Arda Güler, sarı-lacivertlilerde bu sezon gösterdiği performansla hayran bıraktı. 18 yaşındaki on numara 35 maçta sahaya çıktı. Arda Güler bu karşılaşmalarda 6 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi. 18 yaşındaki genç yetenek aynı zamanda 7 asist üretti.

Fenerbahçenin forma lansmanında Ali Koçtan Arda Gülere sözleşme çağrısı

AVRUPA DEVLERİNİ PEŞİNE TAKTI

Süper Lig devinin genç yeteneğinin bu performansı Avrupa'dan dev takımların ilgisini çekti. Arda Güler için Benfica, Sevilla, Real Madrid, Barcelona, Juventus, Atletico Madrid ve Ajax'ın devrede olduğu belirtildi.

SÖZLEŞMESİ 2025'TE SONA ERECEK

Arda Güler'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Genç on numaranın güncel piyasa değeri 15 milyon euro. Arda Güler, A Milli Futbol Takımı'nda 4 maçta şans buldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin forma lansmanında Ali Koçtan Arda Gülere sözleşme çağrısı

MİLLİ TAKIMDA TARİHE GEÇTİ

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nun 4'üncü haftasında Galler ile kozlarını paylaştı. Heyecan dolu maça genç yıldız Arda Güler damga vurdu ve attığı golle adını tarihe yazdırdı.

Galler filelerini havalandıran Arda Güler, A Milli Takım tarihinde resmi maç golü atan en genç oyuncu oldu.

FORMALAR TANITILDI

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nin Maraton Tribünü'nde hizmet veren Fenerium Mağazası'nda gerçekleştirilen yeni sezon forma tanıtım organizasyonuna Başkan Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Yönetim Kurulu Üyeleri, sporcular, kulüp ve Puma yetkilileri ile basın mensupları katıldı.

FENERİUM GENEL MÜDÜRÜ BAHADIR BAŞTÜZEL: GÜZEL BİR AÇILIŞ VE LANSMAN OLDU

Fenerium Genel Müdürü Bahadır Baştüzel, “Güzel bir açılış ve lansman oldu. Puma, hikayesi olan çok güzel tasarımlar yapmış. Bu sene kırdığımız rekoru önümüzdeki sezon yeniden kıracağımızı düşünüyorum. Mağazamızı 6 Ocak’ta açtık. 75 günde, 1900 metre kareden 2600 metre kareye çıkarttık. Bu taraftar mağazacılığında ilk. Avrupa’da da birçok kulübün mağazasını gezdik. Bu tür bir mağazaya pek rastlamadık. Günümüzde dijitalleşme ve deneyim mağazacılığı çok büyük önem kazandı. Mağazamıza taraftarlarımızı bekliyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin forma lansmanında Ali Koçtan Arda Gülere sözleşme çağrısı

'YARIN 1'DE GÖRÜŞÜRÜZ'

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla adını Avrupa'nın dev kulüplerinin listesine yazdıran Arda Güler'in sarı-lacivertli ekipteki geleceği belli oluyor. Birçok kulüp, Arda Güler'i kadrosuna katmak isterken, sarı-lacivertliler de genç yıldızın en az 1 sezon daha kulüpte kalmasını istiyor.

Fenerbahçe'nin 2023/24 sezonunda giyeceği formaların lansmanında başkan Koç ile Arda Güler bir araya geldi. Keyifli anların yaşandığı lansmanda Ali Koç ile Arda Güler, yarın görüşmek üzere sözleşti. Başkan Ali Koç'un, Arda Güler'e 'yarın 1'de görüşürüz' dediği duyuldu.

Başkan Ali Koç, yarın saat 13.00'de görüşeceği Arda Güler ile şartları konuşarak sarı-lacivertli ekipte kalması için ikna etmeye çalışacak.

Fenerbahçenin forma lansmanında Ali Koçtan Arda Gülere sözleşme çağrısı

Yazarlar