Fenerbahçe Fenerbahçe'nin Fred transferi taraftarı çıldırttı! 'Siz şaka mısınız'

Fenerbahçe'nin Fred transferi taraftarı çıldırttı! 'Siz şaka mısınız'

13.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Manchester United'dan kadrosuna dahil etmek için prensip anlaşmasına vardığı Fred, dün İstanbul'a geldi. Brezilyalı orta sahanın transferi taraftarları çıldırttı. Sosyal medyada tepki gösteren taraftarlardan biri, 'Siz şaka mısınız' yorumunda bulundu.

Fenerbahçenin Fred transferi taraftarı çıldırttı Siz şaka mısınız

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, orta saha kurgusunu Manchester United'dan Fred ile güçlendirdi. Sarı-lacivertlilerin prensip anlaşmasına vardığı Brezilyalı orta saha, dün İstanbul'a geldi. Sağlık kontrollerinin ardından sarı-lacivertlilere imza atması beklenen yıldız futbolcunun transferi taraftarları çok sinirlendirdi.

Haberin Devamı

Fred'in Fenerbahçe'ye transferine sinirlenen taraftarlar dün sosyal medyada sert yorumlarda bulundu. Bir taraftarın 'Siz şaka mısınız' ifadelerini kullanması dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçenin Fred transferi taraftarı çıldırttı Siz şaka mısınız

TRANSFER RESMEN AÇIKLANDI

Fenerbahçe, Fred'in transferi konusunda Manchester United ve tecrübeli futbolcuyla prensip anlaşmasına varıldığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Frederico Rodrigues de Paula Santos'un transferi konusunda futbolcu ve kulübü Manchester United FC ile prensip anlaşmasına varılmıştır" denildi.

Sarı-lacivertlilerin prensip anlaşmasına vardığı Fred ve ailesi dün İstanbul'a geldi. Fenerbahçe taraftarları, Brezilyalı orta saha ve ailesini havaalanında karşıladı. Fred kendisine gösterilen ilgiye el sallayarak karşılık verdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin Fred transferi taraftarı çıldırttı Siz şaka mısınız

MALİYETİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe'nin Fred transferi için ödeyeceği rakam netlik kazandı. Fabrizio Romano'nun haberine göre; Sarı-lacivertliler, Premier Lig deviyle 10 milyon euro bonservis bedeli artı 5 milyon euro bonuslar karşılığında anlaşma sağladı. Fenerbahçe'nin Fred ile 4 yıllık sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

Brezilyalı futbolcunun sarı-lacivertlilerde yıllık 4 milyon 500 bin euro garanti ücret alacağı vurgulandı.

TARAFTARLAR TEPKİLİ

Fred'in Fenerbahçe'ye transferi, Manchester United taraftarlarını kızdırdı. Fanatik'te yer alan habere göre; Brezilyalı orta sahanın sarı-lacivertlilere transferi sonrası taraftarlar sosyal medyada isyan etti.

Bir taraftar, 'Çok sinirliyim! Fred'i nasıl satarsınız. En azından bu sezon da takımda kalması gerekiyordu. Onun Fenerbahçe'ye gitmesine izin vermeyin" derken bir diğeri şunları yazdı: "Fred için bonuslarla beraber 15 milyon Euro çok az. Maguire'a 30 istediğiniz yerde Fred'i 15'e mi verdiniz? Siz, şaka mısınız?"

Fenerbahçenin Fred transferi taraftarı çıldırttı Siz şaka mısınız

Diğer bir taraftar ise, "Fred, kesinlikle gönderilecekler listesinde olmayı hak eden bir futbolcu olmadı, ona şans diliyorum. Fenerbahçe'de başarılar" yazdı. Bir diğer Kırmızı Şeytanlar taraftarı, "Fred, çok ucuza gitti. Gerçekten küçük düşürücü bir ücret karşılığında Fenerbahçe'nin yolunu tutacak. Takımda kalmasını tercih ederdim" diyerek bu transfere karşı olduğunun altını çizdi.

Haberin Devamı

Genel olarak Manchester United taraftarları, Fred'in Fenerbahçe'ye gitmesine tepki gösterirken ona olan sevgilerini de paylaşmayı ihmal etmedi. Öte yandan Maguire, 2019 yılında 87 milyon euro karşılığında Leicester City'den Manchester United'a transfer olmuş ve bekleneni verememişti. United, şimdi Maguire'ı satmak için 30 milyon euroluk bir transfer ücreti bekliyor. Manchester Unitedlı taraftarlar da doğal olarak Fred'in düşük bir ücretle takımdan ayrıldığını düşünüyor.