Voleybol Fenerbahçe'nin gözdesi açıkladı! 'Teklif gelirse değerlendiririm'

Fenerbahçe'nin gözdesi açıkladı! 'Teklif gelirse değerlendiririm'

05.06.2023 - 13:53 | Son Güncellenme:

Sultanlar Ligi'ni şampiyonlukla tamamlayan Fenerbahçe Opet'te Terzic ile yollar ayırılırken yeni başantrenör belli oldu. İtalyan hocanın İtalyan basınına verdiği demeç dikkat çekti.

Fenerbahçenin gözdesi açıkladı Teklif gelirse değerlendiririm

2022-2023 sezonunu Spor Toto Şampiyonlar Kupası ve Misli.com Sultanlar Ligi’nde şampiyonlukla tamamlayan Fenerbahçe Opet, Zoran Terzic sonrası yeni başantrenörünü buldu.

Haberin Devamı

LİGDE 6 YIL SONRA ŞAMPİYON OLDU
Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Misli.com Sultanlar Ligi Final Etabı üçüncü maçında Eczacıbaşı Dynavit’i 2 saat 21 dakika süren mücadele sonrası 3-2’lik skorla devirdi, seride durumu 3-0 yapan Sarı Melekler altıncı şampiyonluğunu elde etti.

TERZIC İLE YOLLAR AYRILDI
Geçtiğimiz günlerde Rusya Ligi ekiplerinden Dinamo-Ak Bars, yeni sezonda başantrenörlük görevine Zoran Terzic’in getirildiğini açıklamış, sarı-lacivertlilerden önce paylaşım yapan Rus ekibi, Terzic'e 'hoş geldin' demişti.

LAVARINI'YE 2 YILLIK SÖZLEŞME
Fenerbahçe Opet'in yeni başantrenörü Novara'dan ayrılan Stefano Lavarini oldu. 4Bir4Bir'in haberine göre; Sarı-lacivertli ekip, İtalyan başantrenörle yaptığı görüşmede anlaşmaya vardı. Lavarini, Fenerbahçe ile iki yıllık sözleşme imzalayacak.

Haberin Devamı

"TEKLİF GELİRSE DEĞERLENDİRİRİM"
Stefano Lavarini ise İtalyan medyasında verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı: "Dürüst olmak gerekirse, henüz İstanbul ile bağlantım olmadı. Ve bir şeyi açıklığa kavuşturmak istiyorum: Novara'dan ayrılma nedenim diğer şeylere bağlı değildi. Profesyonelim ve geçimimi bu işten sağlıyorum. Teklif gelirse değerlendirmeye alacağım."

Fenerbahçenin gözdesi açıkladı Teklif gelirse değerlendiririm

SANTARELLI İDDİALARI DA GÜNDEMDEYDİ
Sarı melekler için Santarelli iddiaları da bulunuyordu. Fenerbahçe gelecek sezon için Daniele Santarelli'yi göreve getirmek için tüm şartları zorlayacağı ileri sürülürken diğer adaylar arasında İtalya Milli Takımı başantrenörü Davide Mazzanti, Çinli antrenör Lang Ping ve ero Volley Milano'yu çalıştıran İtalyan antrenör Marco Gaspari yer alıyordu.

POLONYA LİDER
FIVB Voleybol Milletler Ligi’nde ilk hafta tamamlandı. Japonya ve Türkiye’de oynanan iki grubun maçlarının tamamlanmasıyla sıralamada liderliği 4’te 4 ile yoluna devam eden Polonya aldı. Stefano Lavarini yönetimindeki Polonya’yı aynı galibiyet sayısına ve puana sahip olan Çin takip etti.

Listede üçüncü sıranın sahibi ise Antalya’da 4’te 4 yapan Amerika Birleşik Devletleri oldu.

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, oynadığı 4 maçın 3’ünü kazandığı ilk haftanın ardından 10 puanla dördüncü sırada yer aldı.

Haberin Devamı

İşte 16 takımlı grupta ilk 8 sıra şöyle;

Fenerbahçenin gözdesi açıkladı Teklif gelirse değerlendiririm

Yazarlar