Fenerbahçe Fenerbahçe'nin Nicolas Dominguez teklifi ortaya çıktı! İşte sözleşme detayları

Fenerbahçe'nin Nicolas Dominguez teklifi ortaya çıktı! İşte sözleşme detayları

30.07.2023 - 12:00 | Son Güncellenme:

Transfer dönemine adeta fırtına gibi giren Fenerbahçe, orta saha transferinde de son aşamaya geldi. Sarı-lacivertli ekibin Nicolas Dominguez için sunduğu teklif ve sözleşme şartları belli oldu. İşte detaylar....

Fenerbahçenin Nicolas Dominguez teklifi ortaya çıktı İşte sözleşme detayları

Gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, transferde hız kesmiyor. Sarı-lacivertli ekibin Arjantinli orta saha için sunduğu teklif ortaya çıktı.

Haberin Devamı

TRANSFERDE ART ARDA HAMLELER

Transferin hareketli takımı Sarı-Lacivertliler art arda bombaları patlatmıştı. Ryan Kent ile döneme hızlı bir giriş yapan ardından transferi zor gözüken Edin Dzeko'yu açıklayan ve Boşnak yıldızı kampa yetiştiren Fenerbahçe, Alexander Djiku ve Umut Nayir'i de duyurmuştu. Djiku transferinde Beşiktaş'tan hızlı davranan Kanarya asıl hamleyi Dusan Tadic'le yaptı.

Fenerbahçenin Nicolas Dominguez teklifi ortaya çıktı İşte sözleşme detayları

Beşiktaş'ın da çok istediği ve bir süredir pazarlıklarını sürdürdüğü Sırp hücumcuyu bir anda Fenerbahçe kaptı. Ön hattını büyük oranda oluşturan Sarı-Lacivertliler savunmaya da Rodrigo Becao transferini gerçekleştirdi. Kısa bir süre sonra da Galatasaray altyapısından yetişen ve Marsilya'da aradığını bulamayan 19 yaşındaki Bartuğ Elmaz'a imza attırıldı.

Haberin Devamı

AYRILIKLAR ART ARDA

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen isimlerle yollar ayrıldı. Sarı-lacivertlilerde Bruma, Portekiz ekibi Braga'da kaldı. Augsburg, Mergim Berisha'nın bonservisini 4 milyon euro karşılığında aldı.

Süper Lig devinde Mbwana Samatta, PAOK'un yolunu tuttu. Genç file bekçisi Ertuğrul Çetin, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'ne kiralandı. 20 yaşındaki santrfor Tiago Çukur ise Belçika 2. Lig ekiplerinden Beveren'e geçici olarak imza attı. Sözleşmeleri sona eren Enner Valencia ve Dimitris Pelkas da sarı-lacivertlilere veda etti. Kadroda düşünülmeyen Mbwana Samatta'nın yeni durağı PAOK oldu. Macar stoper Attila Szalai, Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'a transfer oldu.

Fenerbahçenin Nicolas Dominguez teklifi ortaya çıktı İşte sözleşme detayları

DOMINGUEZ BOMBASI

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Moldova'nın Zimbru Chisinau takımını 5-0'la geçen, Süper Lig'de hedefi şampiyonluk olarak belirleyen Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Arjantinli orta saha Nicolas Dominguez için Bologna, 15 milyon Euro istiyordu. Kanarya’nın son teklifi ortaya çıktı.

TEKLİF ORTAYA ÇIKTI!

Fanatik'te yer alan habere göre Sarı-Lacivertliler, bir süredir İtalyan ekibi Bologna’da forma giyen Nicolas Dominguez’i kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. İtalyan basınında çıkan haberlere göre Bologna, bonservis konusunda 15 milyon Euro talep ediyor. Sarı Lacivertliler, şartları zorlamak konusunda kararlı bir duruş sergilerken, Bologna’ya yapılan son teklifin 12 milyon Euro civarında olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin Nicolas Dominguez teklifi ortaya çıktı İşte sözleşme detayları

ANLAŞMA ÇOK YAKIN! 4 SENELİK KONTRAT TEKLİFİ

Çizme temsilcisinin, Kanarya’dan gelen bu hamle sonrası Dominguez’i satmak konusunda çok daha olumlu bir tavır sergilediği öğrenildi. Taraflar arasındaki görüşmelerin devam ettiği öğrenilirken, anlaşmanın yakın olduğu konuşuluyor. 25 yaşındaki orta saha oyuncusuna da yıllık 2.5 milyon Euro’dan 4 senelik bir kontrat teklif edildiği belirtildi.

FENERBAHÇE'DEN SÜRE İSTEDİ

Tecrübeli futbolcunun Kanarya’ya gelmeye olumlu baktığı ve ailesiyle de konuşmak adına Fener’den süre istediği ifade edildi.

Yazarlar