Fenerbahçe Fenerbahçe'nin yıldızına dev talip! Transfer için 12+3 milyon euroluk formül

Fenerbahçe'nin yıldızına dev talip! Transfer için 12+3 milyon euroluk formül

06.01.2023 - 19:06 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig'de uzun aradan sonra şampiyon olmak istiyor. Son zamanlarda performansını bir hayli yükselten sarı-lacivertli futbolcuya Avrupa'dan dev talip çıktı.

Fenerbahçenin yıldızına dev talip Transfer için 12+3 milyon euroluk formül

UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu lider tamamlayan Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de istikrarsız sonuçlar almasında önemli rol oynayan sarı-lacivertli yıldıza Avrupa'dan dev talip çıktı. Gösterdiği performans ile dikkat çeken tecrübeli oyuncuya 12+3 milyon euroluk bir bedel biçildi.

Haberin Devamı

AVRUPA LİGİ'NDE LİDER

Bu sezon başı Fenerbahçe'nin teknik direktörlük görevini Jorge Jesus üstlendi. Portekizli teknik adam, takımın başına geldikten sonra harikalar yarattı. Ligde rekorlar kıran Jesus, Avrupa Ligi'nden ise grup lideri olarak çıkmayı başardı.

Fenerbahçenin yıldızına dev talip Transfer için 12+3 milyon euroluk formül

SAMET AKAYDIN GÜNDEMDE

Fenerbahçe'de bu doğrultuda gündeme gelen ilk isim Samet Akaydın oldu. Adana Demirspor forması giyen tecrübeli savunmacı için sarı-lacivertlilerin pazarlıklara başladığı ve önemli mesafe aldığı belirtildi. Fenerbahçe'nin Samet Akaydın'la yaptığı görüşmelerde de oyuncuyu ikna ettiği kaydedildi.

ABOUBAKAR İDDİAASI

Vincent Aboubakar'la yolların ayrılmasına Al Nassr'dan izin çıktığı belirtildi. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Kamerunlu santrfor, Fenerbahçe'nin en önemli transfer hedefleri arasında. Sarı-lacivertlilerin, Vincent Aboubakar ile prensip anlaşmasına vardığı kaydedildi. Fenerbahçe kurmaylarının, Vincent Aboubakar'ı satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak istediği belirtildi. Vincent Aboubakar'ı geçtiğimiz sezon bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katan Al Nassr'ın bu teklife olumlu baktığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin yıldızına dev talip Transfer için 12+3 milyon euroluk formül

HAZARD İKNA EDİLECEK

Fenerbahçe'nin, yıldız futbolcu için kulübüyle yaptığı ilk görüşmelerden olumlu sonuç aldığı iddia edildi. Futbol haberleriyle ön plana çıkan İspanyol internet sitesi Fichajes, bomba gibi bir iddia ortaya attı. Fichajes'in haberine göre Fenerbahçe, Real Madrid'in yıldızlarından Eden Hazard'ı kadrosuna katabilmek için İspanyol deviyle masaya oturdu. Kanarya'nın, Real'le yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç aldığı ve Hazard için yaptığı sezon sonuna kadar kiralama teklifinin kabul edildiği öne sürüldü. Los Galacticos'tan olumlu yanıt alan Sarı-Lacivertliler'in, şimdi ise Hazard'ı ikna etmek için harekete geçtiği bildirildi.

ALİOSKİ İLE YOLLAR AYRILIYOR

Jorge Jesus'un performansından memnun olmadığı ve takımda kiralık olarak forma giyen Alioski'nin sözleşmesinin feshedilmesi bekleniyor.

SEVİLLA'NIN RADARINA GİRDİ

İspanyol basınında yer alan habere göre Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Miguel Crespo'ya Atletico Madrid ve Napoli'den sonra Sevilla'da takibe başladı. Gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Portekizli futbolcu için Sevilla dev bonservis bedeli ile transferi bitireceği belirtildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin yıldızına dev talip Transfer için 12+3 milyon euroluk formül

12+3 MİLYONU GÖZDEN ÇIKARDI

La Liga ekiplerinden Sevilla'nın, 26 yaşındaki orta saha oyuncusunu uzun süredir takip ettiği ve transferi 12+3 milyon euro bir bedelle bitirebileceği belirtildi. Haberde, Crespo'nun iyi bir oyuncu olduğu vurgulandı. Ancak Sevilla için bu transferin bir öncelik olmadığı kaydedildi.

SAMPAOLI'NIN ÖNCELİĞİ FARKLI

İspanyol ekibinde teknik direktör Jorge Sampaoli'nin, başka bölgelerde önceliği olduğu ve sportif direktör Monchi'nin devre arası transfer döneminde parayı orta saha transferi için kullanmasının beklenmediği aktarıldı. 

FENERBAHÇE'NİN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

Portekizli yıldız Miguel Crespo, Fenerbahçe'ye Estoril'den 1.5 milyon euroya transfer olmuştu. Başarılı isim, gösterdiği performanstan dolayı Vitor Pereira, İsmail Kartal ve son olarak Jorge Jesus döneminde takımın vazgeçilmez futbolcularından biri oldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin yıldızına dev talip Transfer için 12+3 milyon euroluk formül

CRESPO'NUN PERFORMANSI

Fenerbahçe'nin 26 yaşındaki oyuncusu Miguel Crespo, sarı-lacivertli takım ile bu sezon 23 resmi müsabakaya çıktı. Portekizli oyuncu, söz konusu maçlarda 2 kez rakip fileleri sarstı ve bunun yanında takım arkadaşlarına 3 kez gol pası verdi. Miguel Crespo'nun Fenerbahçe ile sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor.