Fenerbahçe Fenerbahçe'nin yıldızına Dinamo Kiev talip! Mircea Lucescu transfer etmek istiyor

Fenerbahçe'nin yıldızına Dinamo Kiev talip! Mircea Lucescu transfer etmek istiyor

16.09.2022 - 18:44 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin bu sezon Avrupa kupalarında şu ana kadar 3 kez rakip olduğu Dinamo Kiev, sarı-lacivertlilerin tecrübeli futbolcusu için harekete geçti. Tecrübeli futbolcunun transferinin Mircea Lucescu tarafından istendiği kaydedildi. İşte detaylar...

Fenerbahçenin yıldızına Dinamo Kiev talip Mircea Lucescu transfer etmek istiyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'yi eleyen, Avrupa Ligi'nde sarı-lacivertlilerle aynı grupta yer alan Dinamo Kiev'den sürpriz bir hamle geldi. Ukrayna basını, Dinamo Kiev'in Fenerbahçe'de forma giyen Türk oyuncuyu kadrosuna katmak istediğini yazdı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler sezon başı transfer döneminde çok sayıda oyuncuyla yollarını ayırdı. Fenerbahçe'de Kim Min Jae, Allahyar Sayyadmanesh, Ozan Tufan, Marcel Tisserand, Muhammed Gümüşkaya, Mergim Berisha, Arda Okan Kurtulan, Dimitris Pelkas, Mbwana Samatta, Burak Kapacak ve Tiago Çukur'a veda edildi. Sarı-lacivertlilerde sözleşmesi sona eren isimlerin yanı sıra Steven Caulker, Mesut Özil, Luiz Gustavo, Max Meyer ve Serhat Ahmetoğlu'nun sözleşmesi feshedildi.

JESUS'TAN BÜYÜK DEĞİŞİM

Fenerbahçe'de kurmaylar Teknik Direktör Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda kadroya yeni isimleri dahil etti. Sarı-lacivertliler bu doğrultuda Luan Peres, Joao Pedro, Michy Batshuayi, Lincoln Henrique, Willian Arao, Emre Mor, Gustavo Henrique, İrfan Can Eğribayat, Tiago Çukur, Joshua King, Ezgjan Alioski ve Bruma'yla sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin yıldızına Dinamo Kiev talip Mircea Lucescu transfer etmek istiyor

3 İSİM KADROYA ALINMADI

Jorge Jesus'un çalıştırdığı sarı-lacivertlilerde 3 futbolcunun lisansı TFF'ye bildirilmedi. Sarı-lacivertlilerde yeni transfer Bruma'nın yanı sıra, Mauricio Lemos ve Filip Novak'ın devre arasına kadar sarı-lacivertlilerin Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda oynayacağı maçlarda görev almayacağı aktarıldı.

KİEV, SERDAR DURSUN'U İSTEDİ

Ukrayna basını Fenerbahçe'deki geleceği merak edilen Serdar Dursun hakkında flaş bir iddia ortaya attı. Sport Analytic'in haberine göre; Mircea Lucescu yönetimindeki Dinamo Kiev, Fenerbahçe'den Serdar Dursun'u transfer etmek için harekete geçti. Dinamo Kiev ile sarı-lacivertliler arasında transfer görüşmelerinin başladığı vurgulandı.

Fenerbahçenin yıldızına Dinamo Kiev talip Mircea Lucescu transfer etmek istiyor

KARAR SERDAR DURSUN'DA

Fenerbahçe ile Dinamo Kiev arasındaki görüşmelerde sarı-lacivertli kurmayların son kararı Serdar Dursun'a bıraktığı aktarıldı. Serdar Dursun'un Ukrayna'da forma giymeye sıcak bakmadığı belirtildi. Ukrayna basınında yer alan haberde; Dinamo Kiev'in transfer için ısrarcı olmasına rağmen Serdar Dursun transferinin gerçekleşme ihtimalinin düşük olduğu kaydedildi.

ADANA DEMİRSPOR'U REDDETTİ

Fenerbahçe'de Serdar Dursun'u sezon başında isteyen takımlar arasında Adana Demirspor da bulunuyordu. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Serdar Dursun'u Fenerbahçe'den transfer etmek istediklerini ancak tecrübeli golcünün Avrupa'da forma giymek istemesi nedeniyle transferin gerçekleşmediğini açıkladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin yıldızına Dinamo Kiev talip Mircea Lucescu transfer etmek istiyor

SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTECEK

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Serdar Dursun'a bu sezon 10 maçta forma şansı verdi. 30 yaşındaki santrfor bu süreçte rakip fileleri 2 kez havalandırdı. Serdar Dursun takım arkadaşlarına 2 gol pası verdi. Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek Serdar Dursun'un güncel piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.

Yazarlar