Fenerbahçe Fenerbahçe'ye 4 milyon Euroluk piyango! Karar verildi

Fenerbahçe'ye 4 milyon Euroluk piyango! Karar verildi

29.09.2022 - 11:02 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'la oynayacağı derbiye odaklanan Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertliler yıldız oyuncudan 4 milyon Euroluk gelir bekliyor.

Fenerbahçeye 4 milyon Euroluk piyango Karar verildi

Süper Lig'de oynayacağı Beşiktaş derbisine odaklanan Fenerbahçe'de transferde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Filip Novak'ı Al-Jazira'ya gönderen Fenerbahçe yıldız oyuncudan gelecek 4 milyon Euroluk bonservis geliriyle rahatlayacak. İşte flaş gelişmenin ayrıntıları...

Haberin Devamı

DERBİDE 4 OYUNCUNUN YERİ GARANTİ

Orta saha ve kanatlarda ofansif anlamda çok fazla alternatifi bulunan Teknik Direktör Jorge Jesus’un derbi öncesi 11’ini kestirmek bir hayli zor. Dört ismin yeri garanti; Altay, Szalai, Arao ve Ferdi. Ferdi’nin de pozisyonu kesin değil. Geriye kalan 7 isim içinse adaylar çok fazla. Bu yüzden, “Benim ideal kadrom yok” diyen teknik patron Jesus’un yine beklenmedik bir kadroyla derbiye çıkıp, rakibi şaşırtma ihtimali yüksek görünüyor.

Fenerbahçeye 4 milyon Euroluk piyango Karar verildi

FİLİP NOVAK İLE YOLLAR AYRILDI

2020 yılında Trabzonspor 'la sözleşme yenilemeyen ve Fenerbahçe 'ye imza atan Filip Novak'ın, Sarı-Lacivertliler'deki macerası pek istediği gibi gitmedi. Kanarya'da bu sezon kadroda düşünülmeyen ve lisansı çıkartılmayan Çek oyuncu ile gün içerisinde karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı açıklanmıştı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe şu açıklamayla Novak'a veda etmişti:

Kulübümüz, Profesyonel Futbol A Takımı oyuncumuz Filip Novak ile anlaşmaya vararak karşılıklı olarak yollarını ayırmıştır.

Filip Novak’a bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz.

Fenerbahçeye 4 milyon Euroluk piyango Karar verildi

BRUMA BELİRSİZLİĞİ

Fenerbahçe'nin sezon başında PSV Eindhoven'dan 4 milyon Euroluk zorunlu satın alma opsiyonuyla kiraladığı Bruma, teknik direktör Jorge Jesus'un kararıyla Süper Lig ve Avrupa kadrosuna dahil edilmedi.

Bruma'nın takım arayışında olduğu iddia edilmişti fakat Jesus'un Portekizli futbolcuyu yeniden kadroya kazandırmanın planlarını yaptığı belirtildi. Bruma'nın Fenerbahçe'de yeniden 11'e dönmek için çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürüğü belirtildi.

Portekizli futbolcunun, Ekim ayının ilk haftasında takımla çalışmalara başlayacağı iddia edildi.

Fenerbahçeye 4 milyon Euroluk piyango Karar verildi

BERISHA'NIN SATIN ALMA OPSİYONU KULLANILACAK

Fenerbahçe'nin satın alma opsiyonuyla Augsburg'a kiraladığı Mergim Berisha'dan sarı-lacivertlileri sevindirecek haber geldi. Augsburg'un Bayern Münih'i mağlup ettiği karşılaşmada galibiyet golünü kaydeden ve ardından oynanan hazırlık maçında 4 gol birden atan Berisha kariyerine Almanya'da devam edecek.

Bild'de yer alan habere göre Augsburg, Mergim Berisha'nın 4 milyon Euroluk satın alma opsiyonunu kullanacak.  

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Mergim Berisha'yı 2021 yazında Salzburg'dan 5 milyon Euro karşılığında transfer etmişti.

Fenerbahçeye 4 milyon Euroluk piyango Karar verildi