Fenerbahçe Fenerbahçe'ye Premier Lig yıldızı! İngilizler duyurdu

Fenerbahçe'ye Premier Lig yıldızı! İngilizler duyurdu

18.04.2023 - 08:35 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de son olarak Ankaragücü'nü mağlup eden Fenerbahçe bir yandan transfer çalışmalarını sürdürüyor. İngiliz basını, sarı-laciverti kulübün Premier Lig yıldızı için devrede olduğunu yazdı.

Fenerbahçeye Premier Lig yıldızı İngilizler duyurdu

Fenerbahçe, Süper Lig’in 30’uncu haftasında Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Gelecek sezo için hamlelerine şimdiden başlayan sarı-lacivertli kulüp için İngiliz basınından transfer iddiası geldi. Buna göre Fenerbahçe, Nottingham Forest'ın orta saha oyuncusu için devreye girdi.

Haberin Devamı

ALTAY BAYINDIR AMELİYAT OLDU
Sarı-lacivertli ekipte dün Arda Güler günü dinlenerek geçirirken, Ankaragücü maçında sakatlanan Zajc, MR’ı çekileceği için, Altay Bayındır bel fıtığı ameliyatı olduğu için, Batshuayi de sakatlığının sürmesi sebebiyle idmanda yer almadı. UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan Rennes maçından sakatlanan Luan Peres ise takıma dahil oldu.

YÖNETİM HAREKETE GEÇTİ
Jorge Jesus'un geleceği henüz belli olmamasına rağmen yeni sezona da iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçeli yöneticiler yıldız oyunculardan oluşan bir liste oluşturdu.

"FENERBAHÇE JESSE LINGARD'A TALİP"
Nottingham Forest'ın geçtiğimiz yaz Manchester United'dan kadrosuna kattığı ancak beklediği verimi alamadığı Jesse Lingard'ın transferi için Fenerbahçe'nin devrede olduğu ileri sürüldü.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye Premier Lig yıldızı İngilizler duyurdu

Daily Mail'in haberine göre; Lingard'a sarı lacivertli kulübün yanı sıra Premier Lig temsilcisi Leicester City ve bazı Orta Doğu kulüpleri de talip. İddialar İngiliz orta saha oyuncusu için önümüzdeki yazın transfer açısından hareketli geçeceği yönünde.

LEICESTER KÜME DÜŞERSE DEVREDEN ÇIKACAK
Haberde 20 takımlı İngiltere Premier Lig'de 25 puanla 19. sırada bulunan Leicester'ın küme düşmesi halinde Jesse Lingard takıma katılma ihtimalinin düşük olacağı vurgulanırken, İngiliz takımının bu durumda Lens'in forveti Lois Openda'ya odaklanacağı iddia edildi.

20 MAÇTA 2 GOL, 2 ASİST
Bu sezon Nottingham Forest ile 20 resmi maça çıkan 30 yaşındaki futbolcu 2 gol atarken 2 kez de asist yaptı. Manchester United altyapısından yetişen Lingard; Leicester, Birmingham, Brighton, Derby ve West Ham'da kiralık olarak forma giydi.

Yazarlar