Fenerbahçe Fenerbahçe'ye transferde rakip çıktı! Tete'ye Suudi Arabistan kancası

Fenerbahçe'ye transferde rakip çıktı! Tete'ye Suudi Arabistan kancası

03.08.2023 - 18:04 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Tete'ye sürpriz bir talip çıktı. Sarı-lacivertlilerin gündemindeki Brezilyalı oyuncuya Suudi Arabistan'dan da teklifler geldiği aktarıldı.

Fenerbahçeye transferde rakip çıktı Teteye Suudi Arabistan kancası

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin kadrosuna dahil etmek istediği Tete'yle ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin gündemindeki başarılı futbolcu için İtalya'dan bir takımın yanı sıra Suudi Arabistan'dan da ilginin bulunduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin gündemindeki başarılı oyuncunun önerildiği bir başka İtalyan devinin görüşmelere başlamadan bu öneriyi geri çevirdiği aktarıldı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

SHAKHTAR'DAN AYRILDI

Gremio altyapısında yetişen Tete, 2018-2019 sezonu başında 15 milyon euroluk bedelle Shakhtar Donetsk'e transfer oldu. 23 yaşındaki yıldız oyuncu, Rusya'da yaşanan savaş nedeniyle Olimpik Lyon ile Leicester City'e kiralandı.

Brezilyalı oyuncu geride kalan sezonda Leicester City formasını 14 resmi maçta giydi. 23 yaşındaki hücumcu, bu müsabakalarda 1 gol atma başarısı gösterdi. FIFA'nın Rusya ve Ukrayna'da forma giyen yabancı oyunculara tanıdığı hakkı kullanan Tete'nin Shakhtar Donetsk'le yollarını ayırdığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye transferde rakip çıktı Teteye Suudi Arabistan kancası

TÜRKİYE'YE GELDİ

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ilgisinin bulunduğu Tete, tatili ve transfer görüşmeleri için Türkiye'ye geldi. Brezilyalı oyuncunun transferi konusunda henüz karar verilmediği ancak Fenerbahçe'nin ilgisinin devam ettiği aktarıldı.

NAPOLI VE LAZIO'YA ÖNERİLDİ

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla'nın haberine göre; Brezilyalı futbolcu Tete, Serie A ekipleri Napoli ve Lazio'ya önerildi. Lazio'nun 23 yaşındaki futbolcu için gelen öneriyi kabul etmediği aktarıldı. Tete'ye Fenerbahçe ve Suudi Arabistan'dan iki kulübün teklifte bulunduğu vurgulandı.

Brezilyalı futbolcunun transferi konusunda kısa süre içerisinde yeni gelişmeler olabileceği ifade edildi. 23 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 25 milyon euro.

Yazarlar