Fenerbahçe Fenerbahçe'ye transferi yattı, Efecan'ın morali bozuldu

Fenerbahçe'ye transferi yattı, Efecan'ın morali bozuldu

04.02.2022 - 13:31 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Alanyaspor'dan kadrosuna katmak için görüşmelere başladığı Efecan Karaca'dan transfer son anda yattı. Transferle ilgili yaşanan gelişmeler ortaya çıktı.

Fenerbahçeye transferi yattı, Efecanın morali bozuldu

SKORER ÖZEL 
Fenerbahçe'de transfer hareketliliği sürüyor. Sezon başında Premier Lig ekibi Watford'a transfer olan Ozan Tufan, Fenerbahçe'ye geri döndü. Sarı lacivertlilerde sezonu tamamlayacak olan milli futbolcu, eğer Watford küme düşmezse sezon sonunda bonservisiyle İngiliz ekibine transfer olacak.

Haberin Devamı

Yerli transferinde hamleler yapan Fenerbahçe, Alanyaspor'da gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Efecan Karaca için Akdeniz ekibiyle görüşmeler başladı.

SİNAN GÜMÜŞ İSTEMEDİ
Skorer'in edindiği bilgiye göre Fenerbahçe, Efecan Karaca için Sinan Gümüş + bonservis ücreti teklifiyle Alanyaspor'un kapısını çaldı. Sinan Gümüş'ün Akdeniz ekibine transfer olmak istememesi nedeniyle teklif sadece bonservis üzerinden güncellendi.

Fenerbahçeye transferi yattı, Efecanın morali bozuldu

SÖZLEŞME VE ÖZEL UÇAK BİLE HAZIRDI
Özel uçağı ve sözleşmesi bile hazır olan Efecan Karaca sarı lacivertlilerle 2.5 yıllığına anlaşma sağlamıştı. Transferin gerçekleşmesi an meselesiyken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu arasında yapılan görüşmede çek krizi çıkınca, transfer son anda yattı.

Haberin Devamı

MORALİ BOZULDU
Gösterdiği müthiş performans ile milli takıma kadar yükselen ve büyük takıma transfer hayali olan Efecan Karaca'nın transferi son anda yatması moralini bozdu. Dün takımla idmana çıkan yıldız oyuncunun kimseyle konuşmadığı öğrenildi.

 

Yazarlar