Fenerbahçe Fenerbahçe'ye transferinin neden gerçekleşmediğini açıkladı! 'Üzgündüm'

Fenerbahçe'ye transferinin neden gerçekleşmediğini açıkladı! 'Üzgündüm'

28.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

2022 Dünya Kupası'nda gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcunun ismi ara transfer döneminde Fenerbahçe ile anılıyordu. Tecrübeli oyuncudan bu konu hakkında dikkat çeken bir itiraf geldi.

Fenerbahçeye transferinin neden gerçekleşmediğini açıkladı Üzgündüm

Ara transfer döneminde Fenerbahçe'nin kapısında dönen yıldız futbolcu, konuyla ilgili bir itirafta bulundu. Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla adından söz ettiren oyuncu, öte yandan sarı-lacivertli kulübe transfer olmadığı için yönetime tepki gösterdiğini söyledi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'NİN KAPISINDAN DÖNDÜ

27 yaşındaki orta saha oyuncusu, Dünya Kupası arasında Fenerbahçe'nin gündemine girmiş, ancak bu transfer gerçekleşmemişti.

Fenerbahçeye transferinin neden gerçekleşmediğini açıkladı Üzgündüm

DÜNYA KUPASI'NDA DİKKAT ÇEKTİ

2022 Dünya Kupası'nda boy gösteren takımlardan biri de Meksika oldu. Takımın orta saha oyuncu olan 27 yaşındaki futbolcu, dev organizasyonda çıktığı maçlarda dikkat çekti. Tecrübeli futbolcu, 2022 Dünya Kupası'nda 3 resmi müsabakaya çıktı ve bu maçların hepsinde 90 dakikada sahada kaldı. Orta saha oyuncusu bu süre zarfında 1 kez rakip fileleri sarsmayı başardı.

Dünya Kupası arasında Fenerbahçe'nin kapısından dönen orta saha oyuncusu Luis Chavez itirafta bulundu.

Konuyla ilgili ESPN Deportes'e konuşan Luis Chavez, sarı-lacivertli kulübe gidememesiyle ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin yanı sıra Feyenoord'un da istediği Meksikalı oyuncu, bu iki kulüpten birisine gidemediği için Pachuca yönetimine kızdığını şu sözlerle açıkladı:

Haberin Devamı

"İlk başta sakin değildim. Gerçek şu ki üzgündüm ama bu bir iki gün sürdü ve sonra kabullendim. Sonunda Tanrı'nın sizin için hazırladığı bir şey var ve ben bunu anladım, rahatladım ve burada Pachuca'da çalışmaya başladım, ki bu da olmak istediğim yerde olmama yardımcı olacak."

Fenerbahçeye transferinin neden gerçekleşmediğini açıkladı Üzgündüm

KULÜP BAŞKANI AÇIKLAMIŞTI

Kulüp başkanı Armando Martinez, söz konusu transfer sürecini "Fenerbahçe'yle görüşüyorduk, bonservisi de dahil olmak üzere her konuda anlaşmıştık. Ancak transfer gerçekleşmedi. Bizim açımızdan herhangi bir sorun yoktu, yapmamız gerekenleri tamamlamıştık ancak Fenerbahçe transferi sonlandırmadı." sözleriyle anlatmıştı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Pachuca forması giyen Luis Chavez, bu sezon 40 resmi maçta forma giydi. Tecrübeli futbolcu söz konusu maçlarda 3 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, 5 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi. Meksikalı futbolcunun güncel piyasa değeri 8 milyon euro olarak gösteriliyor.