Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu'nun bonservisi belli oldu! İtalyanlar duyurdu

Ferdi Kadıoğlu'nun bonservisi belli oldu! İtalyanlar duyurdu

05.12.2022 - 18:38 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk hedefliyor. Sarı-lacivertlilerin kadrosunda birçok yıldız olmasına rağmen gösterdiği performansla ön plana çıkan oyuncu Ferdi Kadıoğlu oldu. 23 yaşındaki oyuncunun babası, transfer hakkında açıklamalar yaptı. İtalyan basını Ferdi Kadıoğlu'nun bonservis bedelini açıkladı.

Ferdi Kadıoğlunun bonservisi belli oldu İtalyanlar duyurdu

Jorge Jesus yönetiminde hem Süper Lig hem UEFA Avrupa Ligi'nde muhteşem bir performans sergileyen Fenerbahçe'de birçok isim performanslarıyla ön plana çıktı. Özellikle Ferdi Kadıoğlu'nun futbolundaki gelişim Avrupa devlerinin de dikkatini çekti. Ferdi Kadıoğlu'nun babası Feyzullah Kadıoğlu, İtalyan basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bunun yanı sıra çıkan haberde genç oyuncunun bonservis bedeli açıklandı.

Haberin Devamı

JOAO PEDRO'DAN KÖTÜ HABER

Kanarya ilk hazırlık maçını İspanyol Rayo Vallecano ile Kadıköy'de oynadı. O maçta sarı lacivertliler sakatlık şoku yaşadı. Sezon başında Cagliari'den transfer edilen ve performansı beklentilerin altında kalan Brezilya asıllı İtalyan futbolcu Joao Pedro, aldığı darbe sonrasında sakatlık yaşadı. Yapılan incelemeler sonrasında tecrübeli golcünün 3 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

VALENCIA İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası finallerinde gösterdiği performansın ardından birçok Körfez ülkesinden teklifler alan Ekvadorlu golcü Sarı- Lacivertli kulüp ile anlaşma sağladı. Golcü oyuncu Enner Valencia'nın Fenerbahçe ile 1+1 yıllığına anlaştığı ifade edildi.

Haberin Devamı

Ferdi Kadıoğlunun bonservisi belli oldu İtalyanlar duyurdu

FERDİ KADIOĞLU DA TAKİBE ALINDI

Ferdi Kadıoğlu, Avrupa devlerini peşine taktı. Fenerbahçe'de Jorge Jesus'la büyük çıkış yakalayan Ferdi Kadıoğlu özellikle İtalyan kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı.

Napoli ve Milan gibi kulüpler Ferdi Kadıoğlu için girişimlerde bulunmaya hazırlanıyor. Son olarak Napoli'nin Ferdi Kadıoğlu'nu takibe aldığı İtalyan basınında yer almıştı.

PEREIRA DÖNEMİNDE PARLADI

Fenerbahçe'nin 2018 yazında NEC Nijmegen'den 1.4 milyon euro'luk bonservis bedeliyle transfer ettiği Ferdi Kadıoğlu, özellikle Vitor Pereira ile birlikte kariyerinde yeni bir sayfa açtı. Fenerbahçe'ye ofansif orta saha oyuncusu olarak transfer olan Ferdi, bir anda sağ ve sol bek olarak kendini kanıtladı.

"NAPOLI VE MILAN TEMAS KURDU"

İtalyan basınına konuşan Feyzullah Kadıoğlu, "Ferdi için Napoli ve Milan bizimle temas kurdu. Böylesine büyük kulüplerin Ferdi ile ilgilenmesi gerçekten gurur verici." ifadelerini kullandı. 

Ferdi Kadıoğlunun bonservisi belli oldu İtalyanlar duyurdu

ÖNCELİK FENERBAHÇE

Öncelik Fenerbahçe'nin olduğununu dile getiren Kadıoğlu, "Önceliğimiz hala Fenerbahçe. Ferdi, Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamak istiyor. Fenerbahçe bize transfer için yeşil ışık yakarsa transfer piyasasındaki teklifleri değerlendirmeye alırız." açıklamasını yaptı.

Gazzetta'daki haberin detayında, Milan'ın Fenerbahçe'nin kapısını ocak ayında çalacağı çünkü yaz aylarında Ferdi'nin değerinin daha da artabileceği ve Napoli'nin transferde daha güçlü hale gelebileceği belirtildi.

Haberin Devamı

BONSERVİS BEDELİ

Haberde Ferdi için Milan'ın 12 milyon euro'luk bir teklif ile pazarlıklara başlayacağı ancak Fenerbahçe'nin daha büyük bir talebinin olacağı da vurgulandı.

 

Ferdi Kadıoğlunun bonservisi belli oldu İtalyanlar duyurdu

YENİ SÖZLEŞME İMZALADI

2018'de Fenerbahçe'ye transfer olan Ferdi Kadıoğlu'nun 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ferdi Kadıoğlu, bu sezon Fenerbahçe formasıyla Spor Toto Süper Lig 'de 12 maçta forma giydi ve iki asistle oynadı.