Beşiktaş Fernando Santos: Doğruları yaparsak kazanırız!

Fernando Santos: Doğruları yaparsak kazanırız!

25.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın hocası Fernando Santos, İstanbulspor karşısında ilk dakikadan son düdüğe kadar etkili futbol istedi, “Maça iyi başlayalım ve mutlu bitirelim. Doğruları yaparsak kazanırız” dedi.

Fernando Santos: Doğruları yaparsak kazanırız

Trendyol Süper Lig’de üçüncülük mücadelesi veren Beşiktaş bugün İstanbulspor’a konuk olacak. Kartal, Konyaspor’un ardından son sıradaki rakibini de yenerek 2’de 2 yapmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Fernando Santos kritik randevu öncesi oyuncularıyla gerçekleştirdiği toplantıda bir dizi uyarıda bulundu. Son haftalarda maçların ilk yarılarında etkisiz performans ortaya koyduklarının altını çizen Portekizli hoca bu kez 90 dakika iyi futbol istediğini aktardı.

İstanbulspor’un geçtiğimiz hafta Antalyaspor deplasmanından puan çıkardığına vurgu yapan siyah-beyazlı hocanın, “Rakibimizin son sırada olması sizi aldatmasın. Antalyaspor maçında iki farklı geriye düşmelerine rağmen geri dönmeyi başardılar. Bizim her şeyden önce maça etkili başlamamız lazım. Bu kez iyi başlayalım ve mutlu bitirelim. Konyaspor maçında özellikle ilk 25 dakika sahada yoktuk. Daha sonra doğruları yaptık ve kazandık. İyi oyunumuzu maçın tamamına yayarsak yine galip geliriz” diye konuştuğu vurgulandı. 

Haberin Devamı

Bu arada Beşiktaş, Santos yönetiminde deplasmanda oynadığı maçlarda galibiyet yüzü göremezken gol de atamadı. Pendikspor’a 4-0, Sivasspor’a 1-0 mağlup olan Kartal, Kayserispor’la golsüz berabere kalmıştı.

ROTASYON BEKLENİYOR

Beşiktaş, İstanbulspor maçının son hazırlığını dün akşam yaptı. Siyah-beyazlı futbolcular taktik ağırlıklı antrenmanın ardından kampa girdi. Kartal’da Semih, Gedson, Necip, Masuaku, Bakhtiyor, Svensson, Amartey ve Demir Ege ceza sınırında bulunuyor.

Teknik Direktör Fernando Santos’un, Galatasaray ile 3 Mart Pazar günü Tüpraş Stadı’nda oynayacakları derbiyi düşünerek Semih, Masuaku ve Gedson’u kulübeye çekmesi bekleniyor.

Portekizli hocanın, Necip’i de yedeğe çekerek Joe Worrall’a 11’de forma verebileceği bildirildi.

Yazarlar