Fethi Heper

Fethi Heper

fheper@yahoo.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Denk güçlerin mücadelesinde Eskişehirspor, Trabzon’daki 2-0’lık mağlubiyetin rövanşını 1-0’la aldı. Ortada geçen maç karşılıklı akınlarla her iki takımın gol arayışı içinde sürdü. Ama maç boyunca gerçekten gol pozisyonu olabilecek nadir akınlar görüldü. Maç berabere bitecek denilirken 90+1’de Eskişehirspor’un yeni transferi Özgür Çek muhteşem bir vuruşla Eskişehirspor’u galip getiren golü attı. Gerçekten denk takımların mücadelesi ev sahibi ekibin 1-0 galibiyeti ile sonuçlandı.
Şimdi Eskişehirspor, bundan sonraki maçında alacağı galibiyetle kupadaki iddiasını sürdürecektir. Ve alınan bu galibiyet pazar günkü Mersin İdman Yurdu maçı öncesi takıma üstün bir moral-motivasyon olacaktır. Kupada şansını devam ettiren Eskişehirspor, Mersin İdman Yurdu engelini aştıktan sonra ligde de iddialı bir ekip olduğunu kanıtlayacaktır.
Trabzonspor’a gelince... Bordo-mavili ekip yeni teknik direktör değişikliğiyle arzulu ve hırslı bir futbol sergilemek istedi. Ama maalesef bu isteğinde başarılı olamadı. Tolunay Kafkas’ın ve ekibinin bundan sonraki maçlarda başarılı sonuçlar alabileceğini düşünüyorum. Her iki takıma da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.