Fethi Heper

Fethi Heper

fheper@yahoo.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Fenerbahçe-Eskişehir maçı 3 devrelik bir oyundu. İlk 30 dakika her iki takım da hiçbir gol pozisyonu yakalayamadı. Karşılıklı toplarla bir orta saha mücadelesi gibi geçti. Ne zaman ki ev sahibi golü buldu, ikinci perde başladı. Kırmızı siyahlılar inanılmaz goller kaçırdı. Ama Fenerbahçe’de ilk yarının son saniyesinde Alex’in attığı frikik direkten dönmeseydi, oyun daha farklı boyutlara dönüşebilirdi.
İkinici yarının başlamasıyla Eskişehir’in savunma yapacağı zannedilirken, onlar rakip sahada gol peşinde koşmaya başladı. Kamara yüzde yüz iki gol kaçırdıktan sonra 2-0’a taşıdı takımını. Bu golden sonra yine inanılmaz pozisyonlar gördük, kaçan goller olmasaydı Es-Es rakibi karşısında tarihi fark yakalayabilirdi. Hele sarı-lacivertliler 10 kişi kaldıktan sonra ev sahibinin gol atması beklenirken Sow’un attığı gol taraftarlara soğuk duş etkisi yaptı. Son dakikalarda akıllı oyuncu değişiklikleri Eskişehir’e çok ihtiyacı olan 3 puanı getirmiş oldu.
Bütün Eskişehirli futbolcu ve teknik heyeti kutlamak isterim. Fenerbahçe ise klasik bir futbol oynadı. Kontratak düşüncesi içindeydi, aradan oyuncu kaçırarak pozisyon yaratmak istedi, ama Eskişehir müdafası akıllı davranarak buna izin vermedi.