Fethi Heper

Fethi Heper

fheper@yahoo.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

İlk 4 hesapları yapan Eskişehirspor, mutlaka kazanması gereken Ankaragücü maçına hırslı ve azimli çıktı. Yoğun kar altında oynanan maçta Ivesa ve Diego’nun anlaşmazlığı sonucu Ankaragücü golü buldu. Bu çok büyük bir şok etkisi yarattı Eskişehir’de ama 1 dakika sonra beraberliği yakaladılar.
2. yarıda yine çok basit bir savunma hatası ev sahibini öne geçirdi. Ankara ekibinin attığı bu 2. golden sonra Eskişehir yağmur oldu, rakip kaleye yağmaya başladı. Kamara’nın muhteşem oyunu, Diego’nun takipçiliği arka arkaya gollerin gelmesini sağladı ve Eskişehir 5-2 kazandı.
Ben Kamara’yı, Erkan Zengin’i, Burhan Eşer’i çok beğendim. Tüm futbolcular başarılıydı ama özellikle Eskişehir’in kazanması gereken Erkan Zengin ve Burhan Eşer’in iyi oynaması ve Erkan’ın gol atarak moral bulması çok önemliydi. Devre arasında Fenerbahçe’ye transferi gündeme gelen Alper Potuk’un atmış olduğu gol herhalde geçmişteki bütün olayları unutturacaktır. Bundan sonraki her maç bir final. Eskişehir bunları kazanırsa play off şansını yakalayabilir.