Fethi Heper

Fethi Heper

fheper@yahoo.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Eskişehirspor mutlak galibiyet için çıktığı maçta Sivasspor’a bir puan armağan etti. İlk yarıda her iki takımda da ne bir gol pozisyonu, ne bir şut, ne de göze hoş gelen olumlu bir hareket vardı. Taa ki 44. dakikada Sivaslı Kadir’in kırmızı kart görerek oyun dışı kalmasına kadar... Bu dakikadan sonra gelişen gelişen Eskişehir atağında Kamara golü buldu ve devre kırmızı-siyahlıların lehine kapandı.
İkinci yarı 10 kişi oynayan rakibi karşısında daha akıllı bir futbol sergileyen bir Eskişehir beklerken; adeta gol yemek için uğraşan bir takım gördük. Hiç olmazsa sahadaki futbolcular 10 kişi kalan rakip karşısında top çevirerek, pozisyon üreterek ikinci golü bulabilirlerdi. Ama bunu yapamadılar. Telaş ve topu ileriye vur, geri gelsin mantığı içinde oynanan futbol sonrası beraberlik golü adeta “geliyorum” dedi.
Bu kez 90+2’de çok bariz bir savunma hatasından Sivasspor golü buldu. Eskişehirspor, çok değerli iki puanı kaybetti. Bunun telafisi gelecek hafta oynanacak Gençlerbirliği maçı olacaktır.