Fethi Heper

Fethi Heper

fheper@yahoo.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Eskişehirspor ve Gençlerbirliği ilk devrede muhteşem bir oyun sergilediler. İki takım da son yılların en çekişmeli ve mücadeleci maçlarından birini ortaya koydular. Açık bir futbolu tercih ederek, maçı izleyenlerin göz zevkini okşadılar.
Eskişehirspor yan toplardaki zaafını bugünkü maçta bir kez daha gösterdi. Gelen bir ortayı 5 savunma elemanı çıkaramayınca, aralarından sıyrılan Herve Tum şık bir kafayla takımını öne geçirdi. Konuk takım çok kısa sürede çok güzel bir organizasyon ile Dede’nin müthiş vuruşuyla beraberliği yakaladı ve devre 1-1 bitti.
Karşılaşmanın 2. yarısında tempo her ne kadar düşse de, yine de heyecanlı bir oyun vardı. Eskişehirspor’un yan toptaki zaafiyeti bir kez daha Gençlerbirliği’ne 2. golü getirdi. Bundan sonra Eskişehir tüm gücüyle en azından beraberliği yakalamak için büyük çaba sarf etti. Bu şansı Batuhan’ın düşürülmesiyle kazanılan penaltı ile de yakaladı. Ancak Kamara çok kötü bir vuruşla topu dışarı attı. Sonrasında futbol adına kayda değer bir hareket olmadı ve maç Gençlerbirliği’nin 2-1’lik galibiyetiyle sonuçlandı. Eskişehirspor çok değerli puanlar kaybetti. Hedefleri için bunları en kısa sürede telafi etmesi gerekecek.