Fenerbahçe Feyenoord'da Sebastian Szymanski pişmanlığı! 'Biraz özledik'

Feyenoord'da Sebastian Szymanski pişmanlığı! 'Biraz özledik'

29.12.2023 - 12:23 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de gösterdiği performans ile herkesi hayran bırakan Sebastian Szymanski ile ilgili Feyenoord kulübünüm yaptığı açıklama gündem oldu.

Feyenoordda Sebastian Szymanski pişmanlığı Biraz özledik

Hollanda Ligi'nde bu sezon beklentilerin altında kalan Feyenoord'un teknik direktörü Arne Slot'tan eski öğrencisi Sebastian Szymanski ve Orkun Kökçü ile ilgili önemli açıklamalar geldi.

Haberin Devamı

 

Feyenoord'un teknik direktörü Arne Slot, takımın bu sezon bir lidere ihtiyacı olduğunu söyledi. Teknik Direktör Slot, "Orkun takımın orkestra şefi değildi ama işler karmaşıklaştığında öne çıkan ilk isim oydu" derken Luuk de Jong bu sene o role en yakın oyuncu olarak gösterdi.

"SZYMANSKI'Yİ ÖZLEDİK"
"Orkun Kökçü, Idrissi ve Szymanski'yi biraz özledik" diyen Slot "Bu oyuncular oyun başa başken oyunun dinamiklerini değiştirme sorumluluğunu üstleniyordu. Takımımın bu alanda gelişmesi gerek" değerlendirmesinde bulundu.

FENERBAHÇE'DE GOL YÜKÜNÜ ÜSTLENDİ
Galatasaray'ın da gündeminde yer alan fakat Fenerbahçe'nin renklerine bağladığı Sebastian Szymanski bu sezon adeta istim üstünde. Yıldız isim çıktığı 29 maçta 11 gol atıp 10 asiste imza attı. Bir başka eski Feyenoord'lu Orkun Kökçü ise Benfica'da 18 resmi maça çıktı. Milli futbolcu 1 gol attı, 4 de asist yaptı.

Haberin Devamı

YOLLAR AYRILABİLİR
Eredivisie'de PSV Eindhoven'ın ardından ikinci sırada yer alan Feyenoord aradaki 10 puan farkı kapatabilecek gibi görünmüyor. Bu sezon şampiyonluk hedefinden uzaklaşan Feyenoord'da, teknik direktör Arne Slot'un geleceği de tartışma konusu oldu.

Yazarlar