Fenerbahçe Filip Novak'ın Fenerbahçe planı

Filip Novak'ın Fenerbahçe planı

03.02.2024 - 12:44 | Son Güncellenme:

Antalya'da takımı Sigma Olomouc ile kampta olan Filip Novak, Antalyaspor-Fenerbahçe maçına gitme planını anlattı "Hem Fenerbahçe hem Trabzonspor taraftarıyım" dedi.

Filip Novakın Fenerbahçe planı

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un eski futbolcusu Filip Novak, eski takımı olan sarı-lacivertlileri statta izlemeye hazırlanıyor. Formasını giydiği Sigma Olomouc takımıyla Antalya'da devre arası kampında olan 33 yaşındaki futbolcu, bu akşamki Antalyaspor-Fenerbahçe maçına gitmeyi düşündüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Vejle takımıyla bugün öğle saatlerinde bir hazırlık maçları olduğunu belirten Novak, ardından bazı arkadaşlarıyla birlikte Süper Lig karşılaşmasına gitme planını anlattı. Çek basınına konuşan Filip Novak, sarı-lacivertli forma ile geçirdiği zamanlar ile ilgili de konuştu.

Novak "Türkiye benim ikinci evim. Hem Fenerbahçe hem Trabzonspor taraftarıyım. Fenerbahçe'den ayrılmak zorunda kaldığım için üzgünüm. Aslında daha fazlasını gösterebilirdim. Fırsat buldukça Fener'in maçlarını ve genel olarak Türkiye ligini izliyorum. Takımda hâlâ birkaç eski takım arkadaşım var ve kulüpte çalışan bazı kişileri tanıyorum" dedi.

Yazarlar