Fenerbahçe Fırat Aydınus canlı yayında açıkladı! 'Futbolcunun sağlığını tehlikeye sokacak hareket'

Fırat Aydınus canlı yayında açıkladı! 'Futbolcunun sağlığını tehlikeye sokacak hareket'

31.08.2022 - 10:18 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor'a 1-0 mağlup olurken müsabakanın hakemi Arda Kardeşler'in performansını Fırat Aydınus canlı yayında değerlendirdi. Valencia, Mert Hakan'ın pozisyonlarını yorumlayan Aydınus'un uzatma dakikalarıyla ilgili sözleri dikkat çekti.

Fırat Aydınus canlı yayında açıkladı Futbolcunun sağlığını tehlikeye sokacak hareket

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Konyaspor'a konuk olan Fenerbahçe, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. TV 8.5'ta Fırat Aydınus hakem Arda Kardeşler'n performansını canlı yayında değerlendirdi.

Haberin Devamı

İKİ KIRMIZI KART ÇIKTI
Sarı-lacivertliler 22. dakikada Valencia'nın direkt kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. İkinci yarıda Konyaspor'da da 1 oyuncu 2. sarı karttan oyundan atıldı ve iki takımda 10 kişi mücadele etti. 0-0 beraberlikle süren karşılaşmada eşitliği 66. dakikada Muhammet Demir bozdu ve sahadan 1-0'la ayrılan takım Konyaspor oldu.

Fırat Aydınus canlı yayında açıkladı Futbolcunun sağlığını tehlikeye sokacak hareket

Görüntü beIN Sports'ta alınmıştır

VALENCİA ÖZÜR DİLEDİ
Fenerbahçe'nin, Konyaspor ile oynadığı maçta kırmızı kart gören Enner Valencia, maç sonrası bir paylaşım yaptı.
Özür dileyen Ekvadorlu futbolcu, ayrıca yenilginin de sorumluluğunu üstlendi.

Valencia, paylaşımında, "Takım arkadaşlarımdan, teknik ekipten Fenerbahçe taraftarından bugün olanlar nedeniyle özür dilemek istiyorum. Ancak hakemin kararına katılmıyorum. Hafta boyunca çalışılan ve planlanan her şeyi aksattığım için yenilginin sorumluluğunu alıyorum. Bu takıma inanmaktan vazgeçmeyin, çünkü yolumuza çıkan sıkıntılara rağmen bu renkler için sonuna kadar savaşacağız" ifadelerini yazdı.

Haberin Devamı

AYDINUS DEĞERLENDİRDİ
Eski hakem Fırat Aydınus, Konyaspor - Fenerbahçe mücadelesinde hakem Arda Kardeşler'in performansını canlı yayında değerlendirdi. Aydınus'un özellikle Mert Hakan'a yapılan faulle ilegili sözleri dikkat çekti.

"VALENCIA'NIN KARTI DOĞRU"
"Valencia'nın müdahalesinde şiddeti fazla olmasa bile kramponun altı geldiği için Adil, acı çekti. Bu pozisyon bence kırmızı kart."

Fırat Aydınus canlı yayında açıkladı Futbolcunun sağlığını tehlikeye sokacak hareket

"MERT HAKAN'IN BİLEĞİNE GELMİŞ, KIRMIZI ÇIKMALIYDI"
"Ayak yerden kalkmış mı? Nereye gelmiş, bileğe. Mert Hakan'ın bileğinin şeklini görüyor musun? Dönmüş. Bu geliş şiddetiyle, hızıyla, bir futbolcunun sağlığını tehlikeye sokacak hareket. Ayağının aldığı durum ile direkt kırmızı kart."

Fırat Aydınus canlı yayında açıkladı Futbolcunun sağlığını tehlikeye sokacak hareket

"İSTER 16-0 OLSUN DURAKLAMA ANLARI ÖNEMLİ"
"Duraklama anları skora göre belirlenmemeli. İster 6-0, ister 16-0 olsun. 1 veya 2 golün bir sezonun sonunda hangi sonuçları doğurduğunu, hangi şampiyonlukları belirlediğini görebiliriz. Bu konu önemli."

"Fenerbahçe'nin tüm maçlarında hakemleri zorlayacak spesifik pozisyonlar oluyor."