Fenerbahçe Fred: Hatalar yaptık, bunları düzelteceğiz

Fred: Hatalar yaptık, bunları düzelteceğiz

17.09.2023 - 20:10 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'in 5'inci haftasında Antalyaspor'u 3-2 mağlup eden Fenerbahçe'de Fred açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 5'inci haftasında Antalyaspor engelini 3-2'lik skorla geçti. Sarı-lacivertlilerin galibiyetini Fred değerlendirdi. Brezilyalı orta saha müsabakanın ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Takımımın göstermiş olduğu performanstan dolayı çok mutluyum. Zor bir maç oldu. Rakibimiz kaliteliydi. Maç içerisinde geri düştük ama dönmesini bildik. Hatalar yaptık, bunları düzelteceğiz. Bizim için savaşmak önemliydi. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum."

Kazanmaya devam etmeleri gerektiğini dile getiren Fred, "Bizim adım adım gitmemiz gerekiyor. 10 maçlık iyi bir başlangıç yaptık. Her maçın farklı bir hikayesi var. Fenerbahçe'ye karşı her rakip kazanmak istiyor. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Doğru yoldayız. Ancak, kazanmaya ve her maçı kazanmak için savaşmaya devam etmemiz gerekiyor" dedi.

Tüm futbolcuların forma için savaşması gerektiğini belirten Brezilyalı orta saha, "Takımda yer alan her oyuncunun forma için savaşması gerekiyor. Kim oynarsa oynasın takıma yardım etmek istiyor. Biz kazanmaya devam etmek istiyoruz. 10 maç kazandık, bunun için mutluyuz ama takımca çok çalışarak yolumuza devam etmek istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Yazarlar