Fenerbahçe Fred ve Cengiz transferlerinden sonra Fenerbahçe'den 3 bomba daha!

Fred ve Cengiz transferlerinden sonra Fenerbahçe'den 3 bomba daha!

14.08.2023 - 09:36 | Son Güncellenme:

Manchester United forması giyen Fred ve Marsilya'dan Cengiz Ünder'i transfer eden Fenerbahçe'de transferler devam edecek. Sarı-laciverliler 3 yıldızın transferinde daha sona yaklaştı.

Fred ve Cengiz transferlerinden sonra Fenerbahçeden 3 bomba daha

Fenerbahçe'de transfer şov devam edyor. Manchester United'ın Brezilyalı yıldızı Fred'i renklerine bağlayan Fenerbahçe, Marsilya'dan Cengiz Ünder'i de kadrosuna kattı. İki yıldızın transferiyle taraftarını coşturan sarı-lacivertlilerde 3 yıldızın transferinde daha sona gelindi. İşte Fenerbahçe'deki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Haberin Devamı

LİGE İYİ BAŞLADI

Trendyol Süper Lig'in 1'inci haftasında Fenerbahçe, Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Müsabaka Ülker Stadyumu'nda oynandı. Mücadelede Abdulkadir Bitigen düdük çaldı. Abdulkadir Bitigen'in yardımcılıklarını Serkan Olguncan ile Cevdet Kömürcüoğlu üstlendi. Fenerbahçe, Gaziantep FK'yı 2-1'lik skorla mağlup etti.

Bu sonuçla Fenerbahçe, hanesine üç puan yazdıran taraf oldu.

Fred ve Cengiz transferlerinden sonra Fenerbahçeden 3 bomba daha

FRED VE CENGİZ'İ DUYURDU

Fenerbahçe, Fred’in ardından Gaziantep FK maçına sayılı dakikalar kala Cengiz Ünder’i de resmen duyurdu. Cengiz için Marsilya’ya 4 sene içerisinde 15 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek. Milli futbolcuyla ise 4 yıllık sözleşme yapıldı.

İmzanın ardından 26 yaşındaki kanat oyuncusu şunları söyledi: “Uzun uğraşlar sonucu burada olmak, benim için mutluluk ve gurur verici. Bir an önce antrenmana ve sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Marsilya’dayken İrfan Can ile çok konuştum. Edin Dzeko ile de, ‘Ne zaman geliyorsun?’ şeklinde konuşmalarımız oldu. Bunun sonucunda artık buradayım.”

Haberin Devamı

'TARAFTARIN DESTEĞİ BENİ DERİNDEN ETKİLEDİ'

“Buraya gelmeden önce taraftarın desteğini çok fazlasıyla hissettim. Bu beni gerçekten derinden etkiledi. Türkiye’ye ayak bastığım andan itibaren de hepsi yanımda oldu. Sağ olsunlar havalimanına geldiler, bu benim için çok önemli. Onlar için bu formayı giyeceğim için çok mutluyum. Bir an önce onların karşısında formayı giymek istiyorum”

Fred ve Cengiz transferlerinden sonra Fenerbahçeden 3 bomba daha

FRED İLE 4+1 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Fenerbahçe, Galatasaray’ın da uzun süre ilgilendiği Manchester United’dan Fred’i resmen kadrosuna kattı. Fred’le 4+1 yıllık sözleşme imzalandı. Brezilyalı futbolcunun bonservisinin 9.7 milyon Euro olduğu ve bu bedelin 4 senede 8 taksit halinde ödeneceği belirtildi.

'TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK KULÜBÜNE GELDİM'

35 numaralı formayla mücadele edecek 30 yaşındaki orta saha, “Türkiye’nin büyük bir tarihe sahip olan en büyük kulübüne geldiğim için çok mutluyum. Bu tarihin bir parçası olmak istiyorum. Umarım herkes mutlu olmuştur. İlk izlenimlerim çok güzel ve olumlu” diye konuştu.

Sambacı konuşmasının devamında, “Fenerbahçe tarihinde çok önemli oyuncular var. Brezilyalı olarak da Alex de Souza ve Roberto Carlos bunlardan bazıları. Ben de elimden gelenin fazlasını yaparak büyük oynamak ve bütün kupaları kazanmak istiyorum. Tabii ki de taraftarları mutlu etmek istiyorum. Kadıköy’de Fenerbahçe taraftarı için oynayacağım. Bunun için ve kazanmak için sabırsızlanıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Fred ve Cengiz transferlerinden sonra Fenerbahçeden 3 bomba daha

ŞOV DEVAM EDECEK! HEDEF EKAMBI

Lyon’un kadrosunda düşünülmeyen ve sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan Karl Toko Ekambi transferinde Fenerbahçe’nin geri adım attığı konuşuluyordu. Fransız Gazetesi L’Equipe, Ekambi için Suudi Arabistan kulübü Abha Club’ın, Lyon’la anlaşma aşamasına geldiğini iddia etmişti. Alınan bilgiye göre hem Kanarya hem de Abha Club, Fransızlar’la bonservis konusunda anlaştı.

Fred ve Cengiz transferlerinden sonra Fenerbahçeden 3 bomba daha

MARIO BRANCO BİR HAMLE DAHA YAPACAK

Kamerunlu oyuncunun karar aşamasında olduğu ve daha yüksek maaş beklentisi sebebiyle Suudi Arabistan’a yakın olduğu konuşuluyordu. Ancak Fener’in, Sportif Direktörü Mario Branco üzerinden son bir hamle daha yapacağı bildirildi. Branco’nun, kısa süre içerisinde Fransa’ya giderek, 30 yaşındaki futbolcuyla yüz yüze bir görüşme yapması bekleniyor.

Haberin Devamı

NDOMBELE'DE PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Orta sahaya Fred’den sonra bir yıldız isim daha eklemeyi düşünen Sarı-Lacivertliler, Tottenham’ın yeni sezon planlarında yer almayan Tanguy Ndombele transferinde pazarlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kanarya, geçen sezonu Napoli’de geçiren ve burada İtalya Ligi Serie A şampiyonluğu yaşayan Ndombele için ilk olarak 8 milyon Euro bonservis bedeli teklif etmişti. İngilizler, bu rakama sıcak bakmayınca Fenerbahçe, teklifine 2 milyon Euro artı bonus eklemişti.

Fred ve Cengiz transferlerinden sonra Fenerbahçeden 3 bomba daha

10 MİLYON EURO İSTENİYOR

Sözleşmesi 2025’te bitecek Fransız oyuncu için Tottenham’ın, 10 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği konuşuluyor. Fener cephesinin ise Ada temsilcisinin yöneticileriyle bonservis konusunda indirim için temaslarını sürdürdüğü ifade edildi.

Kalede Altay Bayındır’la yoluna devam eden ancak kadroya iyi bir yabancı 1 numara eklemek isteyen Fenerbahçe, Dominik Livakovic için kulübü Dinamo Zagreb’le artık son aşamaya geldi. Hırvat basınında tarafların 9 milyon Euro bonservis bedeli konusunda el sıkıştıkları yazılmıştı. 28 yaşındaki oyuncunun, Sarı-Lacivertliler’e gelmek konusunda son derece istekli olduğu ancak Dinamo’nun kararına göre hareket edeceği bildirildi.

Haberin Devamı

Fred ve Cengiz transferlerinden sonra Fenerbahçeden 3 bomba daha