Fuat Ercan

Fuat Ercan

fercan@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Erzurum pekala “alnının akıyla” veriyor karla olan imtihanını. Açılış törenine gösterilen aşırı ilgi, genç konukları şaşkınlığa uğratan Anadolu’ya özgü içten misafirperverlik bunun en güzel örnekleri.
Trilyonluk tesisler her renkten, her tenden insanla dolu ve cıvıl cıvılken bir başka güzel.. Dünya gençliği yarışıyor, dünya gençliği kaynaşıyor. Yakın zamanda dünyayı çekip çevirecek ve yön verecek lider ekip belki de Erzurum’da şekilleniyor..
Biz de değişiyoruz, biz de gelişiyoruz. Bakmayın alınan sonuçlara, gençlerimiz sadece TV ekranı dışında bize yabancı olan birçok branşta cesaretle çıkıyor sahaya. Rakiplerine kafa tutuyor hem de kısa sürede toparlanan ve bir araya gelen takımlarla.
Görünen o ki, bu maya tutacak, virüs Erzurum’dan yayılacak Türk gençliğinin vücuduna. Tabi devlet de bugünkü ciddiyetini elden bırakmayacak, plan ve programlarını eksiksiz uygulayarak Türk gençliğini yeni bir heyecanla farklı bir podyuma taşıyacak. Sözün özü bundan böyle sadece karada değil, karda da ölüm yoktur bize.