Kasımpaşa G.Saray'ın kadroda düşünmediği Morutan'ın yeni takımı belli oldu! Buruk açıklamıştı

G.Saray'ın kadroda düşünmediği Morutan'ın yeni takımı belli oldu! Buruk açıklamıştı

23.07.2022 - 21:17 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da büyük umutlarla transfer edilen ama geçen sezon taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Olimpiu Morutan'ın İstanbul'da kalmak istediği öğrenildi. Rumen yıldızın yeni takımıyla anlaşma sağladığı belirtildi. İşte detaylar...

G.Sarayın kadroda düşünmediği Morutanın yeni takımı belli oldu Buruk açıklamıştı

Galatasaray'daki geleceği belirsizliğini koruyan Olimpiu Morutan'ın menajeri yeni takımıyla resmi sözleşme imzalamak üzere İstanbul'a geldi.

Haberin Devamı

OKAN BURUK NE DEMİŞTİ?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 2-0 kazanılan Sigma Olomouc karşılaşması sonrası transfer için, "Morutan bizim için önemli bir oyuncu ve yatırım. Oynamaya ihtiyacı var. Oynarsa, belki yine güçlü bir şekilde geri dönecektir. Onun için de kiralık düşüncemiz var. Sivasspor'un bir ilgisi var ona." dedi.

G.Sarayın kadroda düşünmediği Morutanın yeni takımı belli oldu Buruk açıklamıştı

SİVASSPOR DA İSTEMİŞTİ AMA...

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray'ın Rumen futbolcusu Olimpiu Morutan'ı kadrolarına dahil etmeye çalıştıklarını belirterek, "Morutan'ı istedik. Şu anda bir sıkıntı yok. Görüşmeler devam ediyor. İnşallah halletmeye çalışacağız." ifadelerini kullanmıştı. 

KASIMPAŞA'YA SICAK BAKIYOR

Sivasspor'dan sonra Kasımpaşa'nın da devreye girdiği Rumen yıldızın İstanbul'da kalmak istediği, bu nedenle Kasımpaşa'ya kiralık olarak gitmeye sıcak baktığı belirlendi.

Haberin Devamı

ÜCRETİ YENİ TAKIMI VERECEK

Morutan, detayların görüşülmesinin ardından resmi sözleşmenin altına imza atacak. Öte yandan sarı-kırmızılı takımdan yıllık 600 bin euro alan Morutan'ın bu ücretini Kasımpaşa ödeyecek.

G.Sarayın kadroda düşünmediği Morutanın yeni takımı belli oldu Buruk açıklamıştı

 

3 GOL, 5 ASİSTLE OYNADI

Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla Galatasaray'a gelen Rumen oyuncu, Sarı-Kırmızılı forma ile 33 karşılaşmada görev aldı. 23 yaşındaki kanat oyuncusu, 3 gol, 5 asist kaydetti.