Galatasaray Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: TFF, Fenerbahçe konusunda gereğini yapmalı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: TFF, Fenerbahçe konusunda gereğini yapmalı

21.07.2023 - 11:45 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın stat isim sponsorluğu anlaşması için imza töreni düzenlendi. Stadyumunun adının resmen değiştiği törende duyurulurken Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: TFF, Fenerbahçe konusunda gereğini yapmalı

Galatasaray yeni stadyum için sponsorluk anlaşmasını resmen imzaladı. Nef Stadyumu olarak anılan stadyumun adı Rams Stadyumu oldu. Önümüzdeki sezondan itibaren beş yıl boyunca bu isimle anılacak.

Haberin Devamı

Sarı - kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek ile başkan vekili Erden Timur da düzenlenen basın toplantısında yer aldı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in açıklamaları şu şekilde:

"Fenerbahçe kupa seremonisine yönetmelikler dışında bir şekilde çıktı. TFF'ye meydan okurcasına.. Burası çok önemli... TFF'ye meydan okurcasına bir formayla çıkmalarını herkesin yadırgadığını düşünüyorum. TFF bu konuda sessiz kalarak cevap veremez. Yönetmelikler var. Ağzımızı açınca, merdivene oturunca cezayı basıyorlar. Merdivene kadar hassanız, yönetmeliklere karşı gelenleri ayıramazsınız. Ona böyle, buna böyle muamele yapamazsınız. Merdivene ceza kesen kurum, bu konuda gereğini yapmalıydı. Gereğini yap kardeşim, ne yazıyorsa yönetmelikte uygula."

Haberin Devamı

'PROJELERİMİZİ KOPYALAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM'

"Diğer kulüpler her gittiğimiz yerde 'Galatasaray'ın projeleri var onlara destek vermeye gerek yok' diyor. Ben de kendilerine 'siz de yapın, eziyetli iş, çalışma gerektiriyor' dedim. Yakında diğer kulüplerin de bu projelerimizi kopyalayacağını düşünüyorum."