Süper Lig Aboubakar ve N'Koudou kadroda yok! Galatasaray-Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Aboubakar ve N'Koudou kadroda yok! Galatasaray-Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

07.05.2021 - 17:31 | Son Güncellenme:

Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı için geri sayım devam ediyor. Süper Lig'de şampiyonluk yarışında büyük önem arz eden Galatasaray-Beşiktaş derbisi için geri sayım devam ederken futbolseverler maçın yayın günü ve saati hakkında araştırmalarına devam ediyor. Süper Lig'de dev derbi öncesinde lider konumda bulunan Beşiktaş en yakın rakibi Fenerbahçe ile arasında 5 puanlık fark bulunuyor. Ev sahibi Galatasaray ile arasındaki puan farkı ise 6! Peki Galatasaray-Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Aboubakar ve NKoudou kadroda yok Galatasaray-Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Galatasaray-Beşiktaş maçı için geri sayım devam ediyor. Süper Lig'de sezonun bitimine 3 hafta kaldı. Süper Lig'de 40. hafta maçında Türk Telekom Stadyumu'nda Beşiktaş, ezeli rakibi Galatasaray'a konuk olacak. Süper Lig'de geride kalan 37 haftada 81 puan toplayan ve liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş'ın dev derbi öncesinde en yakın rakibi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkı 5, ev sahibi Galatasaray ile arasındaki puan farkı ise 6 olarak dikkat çekiyor. Beşiktaş dev derbiden galip ayrılması halinde son iki haftaya girilirken büyük bir avantajı cebine koyacak. Maçı kaybetmesi halinde ise Süper Lig'de son iki haftaya girilirken şampiyonluk yarışı iyice kızışacak. Peki Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

GALATASARAY-BEŞİKTAŞ DERBİ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı 8 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20:30'da başlayacak. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelede hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak. Mücadele beIN SPORTS 1 HD ekranından naklen yayınlanacak.

Aboubakar ve N'Koudou Galatasaray maçında yok

Spor Toto Süper Lig'in 40. haftasında oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi siyah beyazlı takımda Aboubakar ve N'Koudou maç kadrosuna dahil edilmedi.

Son 10 maçta Beşiktaş üstün

İki takım arasında oynanan son 10 resmi maçta Beşiktaş'ın galibiyet sayısı bakımından üstünlüğü bulunuyor.

Siyah-beyazlı ekip, söz konusu karşılaşmalarda 5 kez kazandı, Galatasaray 3 kez sahadan galibiyetle ayrıldı, 2 karşılaşma ise beraberlikle tamamlandı.

Haberin Devamı

Söz konusu maçlarda siyah-beyazlı ekip 11 gol atarken, Galatasaray 7 kez fileleri havalandırdı. Sarı-kırmızılılar, bu karşılaşmaların 6'sında fileleri havalandıramadı.

Türk Telekom Stadı'ndaki maçlar

Galatasaray, 2011'de açılan Türk Telekom Stadı'nda konuk ettiği Beşiktaş'a karşı üstünlük sağladı.

İki takım arasında Türk Telekom Stadı'nda 26 Şubat 2012'de oynanan ilk maçı 3-2'lik skorla sarı-kırmızılı ekip kazandı. Seyrantepe'de oynanan 10 karşılaşmada ev sahibi ekip 6 galibiyet elde etti. Siyah-beyazlıların 2 galibiyet elde ettiği statta 2 maç da beraberlikle sonuçlandı.