Galatasaray Galatasaray bonservisini almak istiyor Fenerbahçe de peşinde! Rashica'dan transfer açıklaması

Galatasaray bonservisini almak istiyor Fenerbahçe de peşinde! Rashica'dan transfer açıklaması

06.05.2023 - 18:25 | Son Güncellenme:

İngiltere'den Burnley'nin yanı sıra Türkiye'de şampiyonluk hedefleyen birkaç kulübün transfer radarına giren Milot Rashica; hem Norwich'e hem de menajerine, "Benim önceliğim Galatasaray, diğer teklifleri değerlendirmek istemiyorum" mesajını gönderdi.

Galatasaray bonservisini almak istiyor Fenerbahçe de peşinde Rashicadan transfer açıklaması

Galatasaray'ın transferin son gününde Norwich'ten kiraladığı Milot Rashica, kısa sürede hem teknik heyetin hem de taraftarın beğenisini kazanmayı başardı.

Haberin Devamı

Galatasaray'daki performansıyla İngiltere'de yaşadığı hayal kırıklığının ardından adeta yeniden doğan 26 yaşındaki futbolcu, bir anda transferin gözdesi haline geldi. Geçtiğimiz günlerde İngiliz kulübü Burnley, Rashica'nın bonservisini alabilmek için Norwich'le temasa geçti. Daha sonra da Türkiye'de şampiyonluk hedefi olan birkaç kulübün, Kosovalı yıldızın menajeriyle temas kurduğu ve bonservis konusunu öğrenmeye çalıştığı ortaya çıktı.

Galatasaray bonservisini almak istiyor Fenerbahçe de peşinde Rashicadan transfer açıklaması

BONSERVİSİNE 5 MİLYON EURO

Rashica ise Galatasaray'da çok memnun. Hem kulübü Norwich'e hem de menajerine mesaj gönderen Sarı-Kırmızılı futbolcu, "Burada çok mutluyum. Şampiyonluğa odaklanmış durumdayız ve ben de takımıma en yüksek seviyede katkı sağlamak istiyorum. Benim önceliğim Galatasaray'da kalmak. Şu an için diğer teklifleri değerlendirmek istemiyorum" dedi ve Galatasaray'la anlaşma sağlanmasını istedi.

Haberin Devamı

Sarı-Kırmızılı yönetim, sezonun bitmesini beklemeden Rashica'nın bonservisini kulübe kazandırmaya çalışıyor. Gözden çıkarılan rakamın ise 5 milyon Euro civarında olduğu öğrenildi.

Galatasaray bonservisini almak istiyor Fenerbahçe de peşinde Rashicadan transfer açıklaması

İNGİLİZLER DUYURDU: FENERBAHÇE, RASHICA'YI İSTİYOR

Süper Lig'de şampiyonluk için yarışan Galatasaray ve Fenerbahçe bu kez transferde karşı karşıya geldi. Galatasaray'ın sezon başında İngiltere Championship ekibi Norwich City'den satın alma opsiyonu olmadan kiralık olarak kadrosuna kattığı Milot Rashica, Fenerbahçe'nin transferde hedefleri arasında yer alıyor.

Bu sezon Galatasaray'da 31 resmi karşılaşmada forma giyen Milot Rashica, 6 gol atıp 6 asist yaparak 12 gole direkt etki etti. Norwich City'nin Premier Lig'e yükselememesi sebebiyle Rashica'nın bu yaz İngiliz ekibinden bonservisiyle ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Telegraph'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, Galatasaray'da forma giyen milot Rashica ile yakından ilgileniyor. Sarı-lacivertliler, Kosovalı futbolcunun transferi için girişimlere başladı. Haberde Norwich City'nin bütçesini düşürmek için Teemu Pukki, Kieran Dowell ve Sam Byram gibi isimler ile yollarını ayrıması bekleniyor. İngiliz ekibi, 11 milyon euro bedelle Werder Bremen'den transfer ettiği Rashica için de 11 milyon euro talep ediyor.

Haberin Devamı

Galatasaray bonservisini almak istiyor Fenerbahçe de peşinde Rashicadan transfer açıklaması

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA

İngiliz basınına Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği öne sürülen Milot Rashica ise kariyerine Galatasaray'da devam etmek istiyor. Kosovalı futbolcunun Türkiye haklarını elinde bulunduran menajer Aykut Erçetin, Radyospor'a yaptığı açıklamada "Milot Rashica ilk 11'in vazgeçilmez ismi oldu. Okan Hoca (Buruk), Milot Rashica'nın hem hücuma hem de defansa sağladığı katkıdan çok memnun. Milot Rashica tamamiyle şampiyonluğa odaklınıyor. Hedefi Galatasaray'da şampiyonluk yaşamak. Milot Rashica, Galatasaray'da ve Türkiye'de olmaktan çok mutlu. Milot Rashica'nın gönlü Galatasaray'da kalmaktan yana." ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray ve Norwich City'nin Rashica için görüşmelere başladığı kaydedilmişti. Sarı-kırmızılılar, Kosovalı futbolcuyu bonservisiyle kadrosuna katmak için İngiliz ekibiyle pazarlıklara başladı.

Milot Rashica, Galatasaray'dan önce kariyerinde Vitesse, Werder Bremen ve Norwich City formalarını giydi. Kosova Milli Takımı'nda da forma giyen Rashica, milli formayla çıktığı 46 karşılaşmada 8 gol kaydetti.

Haberin Devamı

Galatasaray bonservisini almak istiyor Fenerbahçe de peşinde Rashicadan transfer açıklaması