Galatasaray Galatasaray, Evander için yeniden harekete geçti!

Galatasaray, Evander için yeniden harekete geçti!

25.11.2022 - 09:26 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da sezon başında adı sıkça konuşulan Brezilyalı orta saha oyuncusu Evander yeniden gündem konusu haline geldi. Oyuncunun transferiyle ilgili oldukça sürpriz gelişmeler söz konusu.

Galatasaray, Evander için yeniden harekete geçti

Galatasaray'da ocak ayı transfer planlaması için çalışmalar erken başlarken sarı-kırmızılı yönetim gündemine sezon başı ilk göz ağrısı olan Evander'i yeniden listesine aldı. Fotomaç'ın haberine göre; fazla forma şansı bulamayan Midtsjö'nün ayrılmayı düşünmesi, Torreira'ya gelen teklifler nedeniyle boşta yakalanmak istemeyen sarı-kırmızılı ekip, Midtjylland'da oynayan Evander'in bonservis bedeli için nabız yoklamaya başladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

PÜRÜZ ÇIKMIŞTI

Yönetim sezon başında, Evander için 6 milyon euro'yu gözden çıkarmış, fiyat yükselmesi ve menajerlerden doğan sıkıntılardan dolayı farklı isimlere yönelmişti. Ocak ayında Okan Buruk'un orta sahaya iki takviye istediği, Evander'in de listede yer aldığı bildirildi. Sarı-kırmızılılar, Brezilyalı için kulübü ve menajeriyle önümüzdeki günlerde görüşmeleri sıklaştırması bekleniyor.

4 GOLLÜK KATKI YAPTI

Evander, 2019 yılında Vasco da Gama'dan 2.5 milyon euro'ya Midtjylland'a transfer olmuştu. 2015'e kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki oyuncunun güncel Transfermarkt değeri 7 milyon euro...