Galatasaray Galatasaray, Icardi'nin bonservisini aldı! Erden Timur banka teminatı gönderdi

Galatasaray, Icardi'nin bonservisini aldı! Erden Timur banka teminatı gönderdi

12.07.2023 - 08:53 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekibi Galatasaray, geçen sezon PSG'den kiralık olarak kattığı Arjantinli yıldız oyuncu Mauro Icardi'nin bonservisini aldı.

Galatasaray, Icardinin bonservisini aldı Erden Timur banka teminatı gönderdi

Süper Lig ekibi Galatasaray, geçen sezon Fransız ekibi PSG'den sene sonuna kadar kiraladığı Mauro Icardi'nin bonservisini aldı. Cim Bom, 4 taksitle ödemek istediği bonservis için PSG banka teminatı istedi.

Haberin Devamı

Ajansspor'da yer alan habere göre Galatasaray, Mauro Icardi'nin bonservis bedelini 10 milyon Euro'yu 4 taksitle ödeyecek. PSG, Galatasaray'dan banka teminatı istedi, Erden Timur şahsi olarak teminat verdi.

Galatasaray, Icardinin bonservisini aldı Erden Timur banka teminatı gönderdi

Galatasaray transferi tamamladı

Galatasaray, 30 yaşındaki Arjantinli yıldızın transferini tamamladı. Sarı-Kırmızılılar'ın bu transferinde sponsorlar önemli anlamda rol oynadı. Mauro Icardi'nin ilerlyen günlerde Galatasaray kampına katılması bekleniyor. 

22 gol 7 assit yaptı

Galatasaray'ın bu sezon Spor Toto Süper Lig'de kazandığı şampiyonluğun en büyük figürlerinden biri de Mauro Icardi oldu. Sarı-Kırmızılı formayı Süper Lig'de 24 maçta terleten golcü; 22 gol, 7 asistle takımını öne taşıdı.

Icardi 9 numarayı giyecek

Haberin Devamı

Galataasaray'ın tekrardan kadrosuna kattığı dünya yıldızı golcü oyuncu Mauro Icardi'nin forma numarası 9 oldu. Golcü oyuncu sezonun geri kalanında 9 numaralı formayla devam edecek.

Galatasaray, Icardinin bonservisini aldı Erden Timur banka teminatı gönderdi