Galatasaray Son dakika... Galatasaray için sürpriz teknik direktör iddiası! İlk görüşme gerçekleşti

Son dakika... Galatasaray için sürpriz teknik direktör iddiası! İlk görüşme gerçekleşti

10.02.2022 - 15:11 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık sezonunda bu hafta sonu Kayserispor'u konuk edecek olan Galatasaray'da işler yolunda gitmiyor. Fatih Terim'den sonra göreve gelen Torrent henüz galibiyet görmüş değil. Torrent'in olası bir puan kaybında takımdan ayrılması yerine de Türk teknik adamın geleceği iddia edildi.

Son dakika... Galatasaray için sürpriz teknik direktör iddiası İlk görüşme gerçekleşti

Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. 68 yaşındaki teknik direktör Fatih Terim ile yollarını ve yerine İspanyol teknik adam Dominic Torrent ile yola devam sarı kırmızılılarda işler yolunda gitmiyor.

Haberin Devamı

GALİBİYET DAHİ ALAMADI
Göreve geldikten sonra Süper Lig'de 4 maça çıkan İspanyol teknik adam 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Bir de milli arada Tuzlaspor ile hazırlık maçı oynayan Torrent yönetimindeki Galatasaray, 6-2 sahadan mağlup ayrılmıştı. Bu sonuçlardan sonra taraftar Burak Elmas yönetimi, futbolcular ve teknik ekibe büyük tepki göstermişti.

SON MAÇTA SUYU ISINDI
Süper Lig'de geçtiğimiz hafta oynanan Aytemiz Alanyaspor maçında özelikle oyuna müdahaleleri tartışma konusu olan ve rakibin 10 kişi kaldığı maçta değişiklik için 82. dakikayı bekleyen Torrent’in suyu ısındı.

 

SON ŞANSI
İkinci devre kaleye tek şutun uzatmada atılmasını eleştiren yöneticilere göre, Kayseri maçında da istenen sonuç ve oyunun olmaması halinde Torrent, ciddi şekilde sorgulanmaya başlayacak. Bazı yöneticilere göre de Kayseri maçı İspanyol hocanın son şansı olacak.

Haberin Devamı

BAŞARISIZ OLURSA YOLCU
Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından apar topar Galatasaray’ın başına geçen Domenec Torrent ile nasıl bir sözleşme imzalandığı da açıklanmamıştı. Başkan Burak Elmas ve yönetiminin, Terim’e yardımcı olarak düşündüklerini söylediği İspanyol teknik adam, Kayseri maçında başarılı olamazsa gönderilecek.

YERLİ HOCA FORMÜLÜ
Alınacak olası bir kötü sonuç halinde ligi ve rakipleri bilen, yerli hoca ile geçici bir formül üzerinde durulacağı öğrenildi. Bu gelişmeler konuşulurken sürpriz bir iddia gündeme geldi.

'RESMİ OLMAYAN' YOLLARDAN GÖRÜŞTÜLER
Takvim'in haberine göre; Camianın en çok sevdiği isimlerden biri olan Bülent Korkmaz'ın yaşanan kötü gidişe dur diyebileceğini düşünen Sarı-Kırmızılılar'ın 'resmi olmayan' yollardan tecrübeli hocayla bir görüşme gerçekleştirdi öne sürülüyor. Son olarak Alanyaspor 'da görev yapan Bülent Korkmaz'ın yapılan bu görüşmede, "Ben Galatasaray'ın evladıyım. Her zaman da göreve hazırım. Her ne şartta olursa olsun koşarak yuvama dönerim" ifadesini kullandığı belirtiliyor.

DAHA ÖNCE DE GÖRÜŞMÜŞLERDİ
2008-2009 sezonunda Skibbe'nin yerine Galatasaray'da teknik direktörlük görevine gelen Korkmaz 16 maçta görev yapmış ve 1,75 puan ortalaması tutturmuştu. Başkan Burak Elmas, Fatih Terim görevdeyken Torrent'le görüşüldüğüne dair iddialara, "Her zaman b ve c planı olarak farklı hocalarla bir araya gelebilirim" yanıtını vermişti.

Haberin Devamı