Galatasaray Galatasaray - Kasımpaşa: 4-2

Galatasaray - Kasımpaşa: 4-2

10.07.2021 - 17:47 | Son Güncellenme:

Galatasaray yeni sezon hazırlıkları kapsamında İstanbul Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Galatasaray sahadan 4-2 galip ayrıldı.

Galatasaray - Kasımpaşa: 4-2

Yeni sezon çalışmaları kapsamında hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, hazırlık maçında Kasımpaşa ile karşılaştı. Galatasaray sahadan 4-2 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın gollerini 18. dakikada Ömer Bayram 23. dakikada Oğulcan Çağlayan, 45. dakikada Aytaç Kara ve 83. dakikada Emre Akbaba kaydetti. Kasımpaşa'nın gollerini ise 14. dakikada Brecka ve 80. dakikada penaltıdan Ahmet Engin attı.

Sırada Olympiakos var
Yaklaşık 1 aydır çalışmalarını İstanbul'da sürdüren Galatasaray, üçüncü hazırlık maçını ise 13 Temmuz'da deplasmanda Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla yapacak. Hazırlık maçı, ücretsiz ve şifresiz olarak misli.com'dan yayınlanacak.

GALATASARAY - KASIMPAŞA: 4-2 

GOL: 14' Brecka, 80' Ahmet Engin(penaltı) (Kasımpaşa) 18' Ömer Bayram 23' Oğulcan Çağlayan 45' Aytaç Kara 83' Emre Akbaba (Galatasaray)

İLK 11'LER

Galatasaray: Berk Balaban, Yedlin, Kerem Aktürkoğlu, Oğulcan, Çağlayan, Ömer Bayram, Luyindama, Aytaç Kara, Ozornwafor, Emre Kılınç, Arda Turan, Yunus Akgün 

Haberin Devamı

Yedekler: İsmail, Fatih, Alpaslan, Babel, Falcao, Emre Akbaba, Atalay, Emre Taşdemir, Işık Kaan, Marcao, Sekidika, Ali Yavuz, Feghouli

Galatasaray'ın hazırlık maçları ücretsiz ve şifresiz canlı yayınla misli.com'da

Yeni sezon için çalışmalarını İstanbul'da sürdüren Galatasaray'ın oynayacağı hazırlık maçı, ücretsiz ve şifresiz olarak misli.com'da canlı yayınlanacak. Aslan 13 Temmuz Salı günü saat 21.15'te Yunanistan'da Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmalar Spor Smart kanalından da canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray - PSV maçları ne zaman oynanacak?

İki ayaklı tur sistemine göre oynanacak maçların ilki 20-21 Temmuz'da, rövanş müsabakaları ise 27-28 Temmuz tarihlerinde oynanacak. Galatasaray-PSV maçının tarihi ve saati ilerleyen günlerde açıklanacak.

Olympiakos ile karşılaşacak
Galatasaraylı taraftarlar ve futbolseverler yeni transferler Alpaslan Öztürk, Aytaç Kara ve Barış Alper Yılmaz'ın sahne alması beklenen maçları ücretsiz ve şifresiz olarak izleyebilecek. Aslan 13 Temmuz Salı günü saat 21.15'te Yunanistan'da Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleleri izlemek isteyenlerin tek yapması gereken misli.com mobil uygulamasını ücretsiz olarak indirmek ve kullanıcı girişi yapmak. misli.com mobil uygulamasına ulaşılacak linkler şöyle: " https://apps.apple.com/tr/app/misli-com/ " ve "https://indir.misli.com/ "

Haberin Devamı

Wesley Sneijder'in Ajax Formasıyla En İyi Golleri