Şampiyonlar Ligi Galatasaray maçında ortalığı karıştırmıştı! Kamil Grabara'nın yeni takımı belli oldu

Galatasaray maçında ortalığı karıştırmıştı! Kamil Grabara'nın yeni takımı belli oldu

23.10.2023 - 11:56 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Kopenhag ile oynadığı müsabakada büyük bir skandala imza atan Polonyalı eldiven Kamil Grabara'nın yeni takımı belli oldu.

Galatasaray maçında ortalığı karıştırmıştı Kamil Grabaranın yeni takımı belli oldu

Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Galatasaray, taraftarı önünde ağırladığı Kopenhag karşısında 1 puanı son anlarda kapmıştı. Danimarka ekibinin kalecisi Kamil Grabara'dan 90 dakikanın ardından skandal bir hamle gelmişti. Grabara, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı Galatasaray paylaşımı sarı-kırmızılı ekip taraftarlarını adeta çıldırtmıştı. Polonyalı eldivenin yeni adresi belli oldu.

Haberin Devamı

GRABARA: F.BAHÇE TARAFTARININ DAHA İYİ OLDUĞUNU DUYDUM

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi A Grubu’nun açılış maçında Kopenhag’la oynadığı maç öncesinde rakip takımın kalecisi Kamil Grabara, “İlk kez böyle bir takıma karşı ve ilk kez böyle bir atmosferde oynamayacağız. Bu tarz atmosferlere alışığız. Bir arkadaşımdan da Fenerbahçe taraftarının daha iyi olduğunu duydum” açıklamasını yapmıştı. Bu açıklamalar sosyal medyada Sarı-Kırmızılı taraftarları kızdırırken dün de RAMS Park’ta Galatasaraylılar, genç eldivene tepki göstermişti.

Galatasaray maçında ortalığı karıştırmıştı Kamil Grabaranın yeni takımı belli oldu

MAÇTAN SONRA SKANDAL PAYLAŞIM!

Tepki, maç boyu devam ederken taraftarın hedefindeki isim olan Kamil Grabara'dan 90 dakikanın ardından skandal bir hamle gelmişti. Polonyalı kaleci, kişisel sosyal medya hesabından takım arkadaşlarıyla olan fotoğrafı paylaşırken skandal ifadeler kullanmıştı.

Haberin Devamı

YENİ ADRESİ ALMANYA

Polonyalı kalecinin Temmuz 2021'den bu yana forma giydiği Kopenhag'da sergilediği performans, büyük kulüplerin ilgisini çekti. Almanya Bundesliga ekibi Wolfsburg, tecrübeli kaleci ile anlaşma sağladı. Kamil Grabara, gelecek sezon Wolfsburg forması giyecek.

13 MİLYON 500 BİN EURO

Alman basınında çıkan haberlere göre Wolfsburg, bu transfer için Kopenhag'a 13 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli ödeyeceği kaydedildi.

19 MAÇA ÇIKTI

Kamil Grabara, bu sezon Kopenhag takımı ile 19 maça çıktı. Polonyalı futbolcu söz konusu maçlarda kalesinde 25 gol gördü. 24 yaşındaki eldiven 1740 dakikada sahada kaldı.