Galatasaray Galatasaray - Manchester United maçında tartışmalı karar! UEFA görüntüsü tatmin etmedi

Galatasaray - Manchester United maçında tartışmalı karar! UEFA görüntüsü tatmin etmedi

29.11.2023 - 22:05 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın Manchester United'ı konuk ettiği maçta verilen ofsayt kararı dikkat çekti. İlk anda ofsayt çizgisi çekilmeyen pozisyon için UEFA'nın aktardığı görüntü tatmin etmedi.

Galatasaray - Manchester United maçında tartışmalı karar UEFA görüntüsü tatmin etmedi

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabakanın 43'üncü dakikasında Mauro Icardi'nin topu ağlara gönderdiği pozisyonda verilen ofsayt kararı tartışma yarattı.

Haberin Devamı

VAR'ın ilk kontrolü sırasında çizgi çekilmeyen pozisyonla ilgili UEFA'dan gelen görüntü sarı-kırmızılı taraftarları tatmin etmedi.

PENALTI İTİRAZLARI KARŞILIK BULMADI

Zorlu maçta ilk tartışmalı karar 15'inci dakikada geldi. Sağ kanattan kullanılan korner sonrası Torreira'nın kafa vuruşunda Andre Onana araya girdi. Uruguaylı orta saha bu pozisyonda Andre Onana'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Aynı pozisyonun devamında Ndombele'nin vuruşunda top McTominay'e çarptı. Sarı-kırmızılı futbolcular bu pozisyonda penaltı itirazında bulundu.

VAR'da bu pozisyon izlendikten sonra maçın hakemi oyunu devam ettirdi. Sarı-kırmızılıların elle oynama beklentisi karşılıksız kaldı.

ICARDI ATTI, BAYRAK KALKTI

Heyecan dolu müsabakanın 43'üncü dakikasında Sacha Boey'un pasında savunmanın arkasına sarkan Mauro Icardi vuruşunu yaptı. Arjantinli forvet bu pozisyonda topu ağlara gönderdi ancak yardımcı hakem ofsaytı işaret etti.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı takım cephesi bu pozisyonda herhangi bir ihlal olmadığı yönünde itirazlarda bulundu. VAR incelemesi sonrası herhangi bir çizgi çizilmeden maçın hakemi ofsayt kararını işaret etti.

Galatasaray - Manchester United maçında tartışmalı karar UEFA görüntüsü tatmin etmedi

Bu pozisyonun geçmesinin ardından UEFA'dan dikkat çeken bir görüntü geldi. Kolun oldukça açık olduğu pozisyonda ofsayt çizgisinin çizildiği noktadan gelen görüntü sarı-kırmızılı taraftarları tatmin etmedi.

Yazarlar