Galatasaray Galatasaray Mariano'yu bekliyor! 14 Temmuz transfer haberleri

Galatasaray Mariano'yu bekliyor! 14 Temmuz transfer haberleri

14.07.2017 - 10:36 | Son Güncellenme:

Galatasaray transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Sağ bek arayışlarını sürdüren Galatasaray geçtiğimiz günlerde Sevilla'nın yıldız futbolcusu Mariano ile her konuda anlaşıldığını duyurmuştu. Yıldız futbolcu Sevilla kamp kadrosuna dahil edilmezken ilerleyen günlerde taraflar arasında ıslak imzanın atılması bekleniyor. İşte 14 Temmuz Galatasaray transfer haberleri ve gündemdeki son gelişmeler...

Galatasaray Marianoyu bekliyor 14 Temmuz transfer haberleri

Galatasaray transferin en flaş takımı olarak dikkat çeksede dün akşam oynanan UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçının ardından taraftarlar tarafından büyük eleştiriye maruz kaldı. Milyon dolarlık kadrosu ile Östersunds'tan 2 gol yiyen Galatasaray'ın eksiklikleri dikkat çekiyor. Defans hattında yaşanan sıkıntının bir türlü giderilememesi Mariano transferinin tam anlamıyla bitmemiş olması Galatasaray'ı sıkıntıya sokuyor. İşte 14 Temmuz Galatasaray transfer haberleri ve gündemdeki en son gelişmeler....

Haberin Devamı

Mariano'nun Galatasaray'a transferi an meselesi.

Gomis, Belhanda ve Maicon'u transfer eden Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Mariano'nun sarı kırmızılı takıma transfer olması an meselesi.

Önümüzdeki sezon Süper Lig'de şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen Galatasaray, yıldızları kadrosuna katmaya devam ediyor...,

Galatasaray Marianoyu bekliyor 14 Temmuz transfer haberleri

Başkan Dursun Özbek'in, "Uçaklar inmeye devam edecek" sözünün ardından İstanbul'a gelmesi beklenen ilk isim, Sevilla'nın sağ beki Mariano Ferreira. Sarı-Kırmızılılar, 31 yaşındaki oyuncuyla yıllık 2.2 milyon Euro üzerinden anlaşma sağlamıştı. İspanyol kulübüne de bonservis bedeli olarak 4.6 milyon Euro verileceği bildirildi.

Tarafların aradaki ufak pürüzleri çözmesinin artık an meselesi olduğu ve tecrübeli futbolcunun, en geç pazartesi gününe kadar Türkiye'ye gelmesinin beklendiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Yerine Lille'den Corchia'yı aldılar

Son olarak Sevilla'nın Japonya'daki yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki kampına da dahil edilmeyen Mariano, geçen sezon Kırmızı-Beyazlılar'da 42 maça çıktı ve 4 asist yaptı. Son derece istikrarlı bir oyuncu olan Sambacı'nın pozisyonuna ise Sevilla, daha önce Galatasaray'ın gündemine gelen Sebastien Corchia'yı aldı.

Lille'den transfer edilen 26 yaşındaki Fransız oyuncu ile 4 yıllık anlaşma yapıldığı ve bonservis bedeli olarak da 5 milyon Euro ödendiği bildirildi.. (aspor)

Cavanda Sivas’a.

Bir sezonun ardından tekrar Süper Lig'e adını yazdıran Sivasspor, Galatasaray'ın kadro dışı bıraktığı Cavanda'ya göz dikti. 27 yaşındaki sağ beki renklerine katmayı hedefleyen kırmızı-beyazlıların, G.Saray'ın kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi. Belçikalı futbolcunun bonservisini almak isteyen yiğidolar, anlaşma sağlayamaması halinde bu oyuncuyu kiralama yöntemine gidecek.. (Fotomaç)

Galatasaray Marianoyu bekliyor 14 Temmuz transfer haberleri

Yeni uçak Emre Mor’u getirecek.

Sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe’nin görüşmeler yaptığı genç yıldız için Dortmund ile masaya oturdu. Sportif Direktör Ergün, yıldız oyuncunun satın alma opsiyonunu da istedi.

Galatasaray transferde yeniden düğmeye bastı. Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu'nun "Önceliği bizde" dediği Emre Mor için "Kontra" teklif sundu. Sırasıyla Konoplyanka, Feghouli ve son olarak da Wahbi Khazri için görüşmeler yapan sarı-kırmızılı ekip, Emre için direkt Borussia Dortmund'un kapısını çaldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin verdiği "1 milyon euro'luk danışmanlık" bonusunu kapmak için Emre'yi Fenerbahçe'ye getirmek isteyen Muzzi Özcan'ı saf dışı bırakarak işi üst perdeden halletmek için hamle yaptı. İlk etapta Muharrem Usta'nın daha sonra da Umut Güner'in Emre için birer görüşme yaptığı Dortmund Sportif Direktörü Michael Zorc'la bu kez de Cenk Ergün konuştu. 19 yaşındaki oyuncunun neden Galatasaray'da oynaması gerektiğini ve Bruma'nın gelişimi anlattı.

Galatasaray Marianoyu bekliyor 14 Temmuz transfer haberleri

"Sadece kiralık değil, satın alma konusunda da görüşmeye hazırız" diyerek teklifi bir adım da ileriye taşıdı. Böylece Zorc'tan, "Emre'nin durumuyla ilgili karar verildiği anda ilk görüşme hakkını size tanıyacağız" sözünü almayı da başardı. Emre için ilerleyen günlerde Galatasaray ile Fenerbahçe arasında ciddi bir rekabet yaşanması bekleniyor.

Haberin Devamı

WELT: AYRILIK YAKIN

Alman Die Welt gazetesi 32 oyuncu ile kampa devam eden Dortmund'ta teknik direktör Peter Bosz'un gözüne giremeyen ilk iki oyuncu olarak Emre ile beraber Sebastian Rode'yi gösterdi. Aubameyang'ın elde tutulmasının zor olduğuna atıfta bulundu. Bu gelişme Galatasaray ve Fenerbahçe'nin iştahını kabarttı. (Fotomaç)

Feghouli ile Mariano UEFA listesinde!.

Gomis, Belhanda ve Maicon'u Östersunds maçının listesine yetiştiren Galatasaray'da yönetim Mariano ve Feghouli'yi UEFA Avrupa Ligi 3. Ön eleme listesine yetiştirmeyi planlıyor.

Transferin hızlı takımı Galatasaray, arka arkaya bombaları patlatmaya devam ediyor. Aslan, uzun zamandır flört halinde olduğunu West Ham United'lı Sofiane Feghouli ile imza aşamasına geldi. İngiliz ekibiyle 4.5 milyon Euro karşılığında anlaşmaya varan yönetim, futbolcuya yaptığı teklifi yıllık 2.5 milyon Euro'dan 3 milyon Euro'ya çıkardı.

Galatasaray Marianoyu bekliyor 14 Temmuz transfer haberleri

Cezayirli yıldız da Aslan'ın bu teklifine "Evet" dedi. Yıldız futbolcu geçen sezon 28 maçta 4 gol atıp 3 asist yaparken, kariyeri boyunca 303 maçta 40 gole imza atıp 47 de asist yaptı. Disiplinsiz davranışları nedeniyle Valencia ve West Ham'da iki kez kadro dışı kalan Feghouli'yi geçen sezon Bilic rezerv takıma göndermişti..

Haberin Devamı

Bu arada sağ bek için prensipte anlaşılan Mariano da imza için İstanbul'a geliyor... Oyuncu ve kulübüyle her konuda anlaşan G.Saray yönetimi, Östersunds'u elemesi halinde, Feghouli ile birlikte iki yeni transferini UEFA Avrupa Ligi 3. Ön eleme listesine yetiştirmeyi planlıyor. (Sabah)