Galatasaray Galatasaray, Mauro Icardi için gözünü kararttı! İşte ödenecek astronomik bonservis

Galatasaray, Mauro Icardi için gözünü kararttı! İşte ödenecek astronomik bonservis

13.01.2023 - 08:48 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe derbisinde 75. dakikada oyuna girmesinin ardından maça damgasını vuran Mauro Icardi'nin geleceği merak ediliyordu. Sarı-kırmızılı ekip sezon başında PSG'den uzun uğraşlar sonucunda kiralanan golcü futbolcu için gözünü kararttı. İşte detaylar...

Galatasaray, Mauro Icardi için gözünü kararttı İşte ödenecek astronomik bonservis

Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray bugün sahasında Hatayspor'u konuk edecek. Geçen hafta Kadıköy'de Fenerbahçe 'yi 3-0 gibi flaş bir skorla geçen ve zirvede ezeli rakibine 4 puan fark atan Cim Bom bugün de Hatay engelini geçerek derbi zaferini anlamlandırmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

EN AZ GOL YİYEN TAKIM

Galatasaray, Süper Lig’de bu sezon oynadığı 17 müsabakada 13 gol yedi. Sarı-Kırmızılılar, bu alanda en az gol yiyen takım konumunda bulunuyor. Cim Bom ayrıca bu sezon ligde oynadığı 7 karşılaşmada da kalesini gole kapadı.

Galatasaray, Mauro Icardi için gözünü kararttı İşte ödenecek astronomik bonservis

1 GOL VE 1 ASİST ÜRETTİ

Mauro Icardi, Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynadığı derbinin ikinci golünde Kerem Aktürkoğlu'na gol pası verdi. Arjantinli oyuncu maçın son dakikasında Serdar Aziz'den topu kapmasının ardından dar açıdan muhteşem bir vuruş yaparak maçın skorunu belirledi. Mauro Icardi attığı golün ardından büyük sevinç yaşadı. Arjantinli oyuncu, formasını çıkarttığı için sarı kartla cezalandırıldı.

TÜNELDE ICARDI KAVGASI

Maçın bitiş düdüğüyle beraber Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet derbi zaferini kutladı. Skorer'in edindiği bilgiye göre; futbolcular uzun süre saha orta sahasında galibiyetlerinin sevincini yaşadı. O sırada Mert Hakan ve bazı Fenerbahçeli futbolcular kenarda bekledi.

Haberin Devamı

Icardi'nin 3 işaretiyle kameralara poz vermesi tansiyonu artırdı. Fenerbahçe'nin idari menajeri Mehmet Aurelio, tünele giderken Icardi'ye sert tepki gösterdi. Mert Hakan da aynı şekilde tepki verdi. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, iki tarafı da sakinleştirmeye çalıştı.

Galatasaray, Mauro Icardi için gözünü kararttı İşte ödenecek astronomik bonservis

'YENİDEN DİRİLDİ'

Fenerbahçe karşısında da golünü atan Mauro Icardi'nin Galatasaray formasıyla performansı daha önce top koşturduğu İtalya'da da yankı yarattı. Süper Lig'de forma giydiği 7 maçta 5 gol, 4 asiste imzasını atan yıldız forvet için La Gazzetta dello Sport, "Icardi'nin yeniden dirilişi" başlığıyla bir haber yayınladı. Haberde, son üç maçında 4 gol attığı vurgulanan oyuncunun derbi maçına damga vurduğu ifade edildi, "Eski Interli, eski iyi günlerindeki acımasız santrfor görüntüsüne yeniden kavuştu" denildi.

HER ŞEY ICARDI İÇİN

Fanatik'te yer alan habere göre Cim Bom, Türkiye şartlarında çok büyük bir transfer operasyonuna imza atmaya hazırlanıyor.. Sezon başında Mauro Icardi'yi PSG'den sadece maaşının 750 bin Euro'luk kısmınını artı imza parası ödeyerek kiralayan Sarı-Kırmızılılar, bir süredir 29 yaşındaki futbolcunun kiralama kontratını 1 sezon daha uzatmaya çalışıyordu.

Haberin Devamı

Galatasaray, Mauro Icardi için gözünü kararttı İşte ödenecek astronomik bonservis

KALMAYA HAZIRIM MESAJI

Bu süreçte yapılan görüşmelerde Icardi'nin, "Ben burada kalmaya hazırım, kulüplerin anlaşması yeterli" demesi, Aslan'ın iştahını daha da kabarttı. Başkan Dursun Özbek'le Erden Timur'un yaptığı son toplantıdan, "Böyle bir yıldızın yolu bir daha kolay kolay Türkiye'ye düşmez" düşüncesiyle kesenin ağzını açma kararı çıktı.

ASTRONOMİK BONSERVİS

PSG'nin mevcut durumda Icardi'yi yeniden kiralamaya sıcak bakmadığı biliniyordu. Sarı-Kırmızılı yönetim ise tüm şartları zorlamaya hazırlanırken, bu kez Arjantinli golcünün bonservisini alma fikri üzerinde uzlaşıldı. Yönetimin kişisel kefaletler kullanılarak ortaya koyduğu bütçe ise tam 15 milyon Euro. Eğer PSG kabul ederse, 29 yaşındaki golcünün bonservisinin bu ay itibarıyla alınması planlanıyor. Böylece Süper Lig tarihinin en yüksek bütçeli transferlerinden biri gerçekleşmiş olacak.

Yazarlar